Recunoasteti acasta vedeta? Ce s-a intamplat de a imbatranit in felul acesta?

Pana mai ieri era o femeie ingrijita, admirata pentru frumusetea ei. Astazi insa, ne-a surprins. Ce i-am putea recomanda acestui fost iepuras Playboy?
15.11.2011
Recunoasteti acasta vedeta? Ce s-a intamplat de a imbatranit in felul acesta?
Recunoasteti acasta vedeta? Ce s-a intamplat de a imbatranit in felul acesta?

Pana mai ieri era o femeie ingrijita, admirata pentru frumusetea ei. Astazi insa, ne-a surprins. Ce i-am putea recomanda acestui fost iepuras Playboy? Un peeling chimic, un lifting, o vizita la un hair-stylist, un machiaj decent? Sau sa-si ia un stilist priceput care sa o ajute sa-si aleaga mai bine vestimentatia pentru a arata mai tanara? Ceva s-a intamplat in viata acestei vedete, astfel incat a imbatranit subit, ajungand sa arate exact ca o babuta!

Din fericire, totul se intampla de dragul artei. Jojo, caci despre ea vorbim, a imbatranit cu 40 de ani pentru a intra, pentru editia de miercuri a emisiunii „Serviciul Roman de Comedie”, in pielea unei simpatice babute pasionate de retelele de socializare, insa are parte de peripetii. La finele filmarilor, Jojo si-a „spalat” machiajul de batranica, reluandu-si imaginea de mamica frumoasa.

In aceeasi editie „Serviciul Roman de Comedie” lanseaza o noua rubrica, „Vocea Comediei”, cu un juriu format din patru voci exceptionale: Freddy Mercury (Cosmin Natanticu), Amy Winehouse (Alexandra Timofte), Michael Jackson (Iulian Postelnicu) si Elvis (George Andreescu Gojira). La acest concurs se canta live si se ajunge direct la duel, nu exista preselectii pentru ca participantii sunt prea buni. In prima editie se vor duela chiar Horia Brenciu si Monica Anghel in persoana, iar Horia va avea ocazia sa vada cum e sa-ti planga juriul in fata. Fanii SRC vor afla cine merge mai departe miercuri seara.

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)