Radu Vâlcan, la un pas să o ceară de nevastă pe Adela. Află dacă va urma o nuntă!

Atunci a fost un moment când eu am fost într-adevăr gelos pe nunta prietenilor noştri Dana Rogoz şi Radu Dragomir. Cred că în momentul ăla te-aş fi cerut în căsătorie. Exact atunci!, a spus Radu Valcan.
Radu Vâlcan, la un pas să o ceară de nevastă pe Adela. Află dacă va urma o nuntă!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt împreună  de mai bine de un an şi, pentru că se înţeleg perfect, toată lumea se întreabă când va urma o nuntă. Răspunsul? Ne-au lămurit cei doi în emisiunea Cancan TV, de pe postul Acasă TV.

„Am participat la nunta prietenei mele, Dana Rogoz, şi am spus da, aşa da, aşa mi-aş dori să fie! A fost o nuntă superbă. Dar pentru mine asta nu e important, nu a fost niciodată”, a spus Adela, recunoscând că nunta care a impresionat-o cel mai mult a fost cea a prietenei sale, Dana Rogoz.

„Atunci a fost un moment când eu am fost într-adevăr gelos pe nunta prietenilor noştri Dana Rogoz şi Radu Dragomir. Cred că în momentul ăla te-aş fi cerut în căsătorie. Exact atunci. Dar a trebuit să plecăm din Bucureşti şi m-am răzgândit. Exact atunci a trebuit să plecăm la mare! Am avut treabă şi…”, a povestit Radu Vâlcan cu zâmbetul pe buze.

„Altfel eram acum cu verigheta pe deget!”, a glumit Adela.

Citeşte şi: Dana Rogoz, o mireasă diafană, superbă

Radu Vâlcan şi Adela Popescu au pozat goi şi legaţi

Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma

 

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate