ProFM Bagă Mare prezintă: Căutătorii de Comori!

Începând de luni, 8 iulie, ProFM îşi mută centrul de comandă la malul mării! De această dată, Greeg, Onuc şi Mădălina iau cu asalt plaja Aruba din Costineşti şi pornesc un nou sezon ProFM Bagă Mare - ediţia Căutătorii de Comori! Anul acesta, ProFM va transmite LIVE cât e vara de lungă, şi asta nu e tot: ProFM lansează tuturor ascultătorilor cu chef de distracţie în nisip o invitaţie care-i va pune la treabă şi îi va transforma ăn CĂUTĂTORI DE COMORI!
ProFM Bagă Mare prezintă: Căutătorii de Comori!

ProFM Bagă Mare din nou! Toată vara-n toată ţara!

Începând de luni, 8 iulie, ProFM îşi mută centrul de comandă la malul mării! De această dată, Greeg, Onuc şi Mădălina iau cu asalt plaja Aruba din Costineşti şi pornesc un nou sezon ProFM Bagă Mare – ediţia Căutătorii de Comori!

Anul acesta, ProFM va transmite LIVE cât e vara de lungă, şi asta nu e tot: ProFM lansează tuturor ascultătorilor cu chef de distracţie în nisip o invitaţie care-i va pune la treabă şi îi va transforma în CĂUTĂTORI DE COMORI!

Cea mai cool căutare de „comori” începe luni, 8 iulie, şi aduce cu ea concerte, vedete şi transmisiuni directe, dar şi premii pe măsură.

Cei care ajung pe plaja ProFM pot pleca acasă cu o mulţime de premii: smartphone-uri, gadget-uri (tablete, laptop-uri), tichete pentru sporturi pe plajă şi în mare (banana ride, jet ski etc), cocteiluri, all day pass-uri la şezlong şi premiul cel mare, în fiecare vineri – o vacanţă pentru două persoane!

Şi pentru că distracţia în zilele toride de vară merge la fix cu muzica de la ProFM – Antonia, Corina, What’s Up şi Cabron au pus primii mâinile pe lopeţi!

Pentru cei care nu reuşesc să ajungă la Costineşti, Greeg, Onuc şi Mădălina aduc atmosfera de la malul mării pe frecvenţele ProFM, de luni până vineri, între 10.00 şi 18.00,  sâmbătă de la 14.00 la 18.00, iar duminică de la 12.00 la 16.00.

Pentru cine nu prinde distracţia pe www.profm.ro în fiecare vineri de la ora 18.00, ProFM Bagă Mare emisiune cu cele mai tari faze de la mare, pe MTV România.

Hai la Costineşti, să trăieşti o vară de senzaţie!
Şi, nu uita, cine sapă groapa altuia, ia comoara din ea!

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv