PRO TV Magazin anunţă cod ”sexy” de caniculă la TV cu Crina Abrudan şi Geanina Ilieş

Noul număr al săptămânalului PRO TV Magazin le prezintă pe Crina Abrudan şi Geanina Ilieş, două dintre cele mai HOT apariţii de la TV.
05.08.2013
PRO TV Magazin anunţă cod ”sexy” de caniculă la TV cu Crina Abrudan şi Geanina Ilieş

Noul număr al săptămânalului PRO TV Magazin le prezintă pe Crina Abrudan şi Geanina Ilieş, două dintre cele mai HOT apariţii de la TV. 


PRO TV Magazin le-a provocat pe cele două prezentatoare la o şedinţă foto de vară, ”asortată” cu o limonadă! Despre cât de fierbinte este vara aceasta, dar şi despre rivalitatea dintre ele, au vorbit cele doua vedete in PRO TV Magazin.

Crina Abrudan mărturiseşte în paginile PRO TV Magazin că anotimpul ei preferat este vara: “Îmi plac atât de mult nopţile de vară încât uneori am senzaţia că e păcat să dormi şi să nu te bucuri de ele. Şi dacă aş putea, aş dormi sub cerul liber.”

Despre activităţile preferate pe timpul verii, Crina afirmă tot în PRO TV Magazin că “îndeletnicirea ideală pe timp de vară este să stau la plajă şi să înot.”

Pentru acest lucru, vedeta foloseşte des cremele hidratante, atât pentru faţă cât şi pentru corp, se hidratează corespunzător şi recunoaşte că se mai răcoreste şi cu băuturi carbogazoase.

Despre vacanţă, Crina declară pentru PRO TV Magazin: “Săptămâna aceasta este prima săptămână de vacanţă şi plec acasă la părinţi la Oradea. De acolo voi pleca împreună cu ei câteva zile în Ungaria, unde sunt câteva locuri minunate de plajă, câteva aquapark-uri la care merită să mergi. Apoi o să vă anunţ unde mi-am petrecut şi a doua săptămână de concediu, pentru că încă nu ştiu unde o să ajung.”

Întrebată despre speculaţiile apărute în presă că nu se înţelege prea bine cu Geanina, Crina mărturiseşte în PRO TV Magazin: “Presa speculează asta ori de câte ori este vorba despre două femei care împart acelaşi job. E loc pentru toată lumea, jurnale de ştiri sportive există o grămadă, împărţite în mod egal pentru fiecare, aşa că, ce am mai avea de împărţit?

Tot presa a speculat despre fiecare dintre noi că am fost retrogradate, scoase de pe sticlă şi aşa mai departe. Şi iată-ne tot acolo, la ştirile sportive ale Antenei 1. Suntem colege, ne respectăm, ne vorbim politicos atunci când ne întâlnim, ceea ce din păcate se întâmplă însă destul de rar, din cauza programului. Suntem patru prezentatoare, dar programul ne face să ne întâlnim rar în redacţie.”

Crina isi doreste ca peste zece ani să fie o mămică fericită care îşi duce copiii la şcoală sau la grădiniţă. Şi mai adauga ca îsi doreste să fie mândră de viaţa ei şi de tot ceea ce va fi în jurul ei.

Despre Geanina, cititorii PRO TV Magazin pot afla din paginile săptămânalului, despre cum se protejează pe timp de caniculă, care este răsfăţul ei suprem.

Geanina a acceptat să vorbească în PRO TV Magazin şi despre felul în care a marcat-o experienţa nefericită prin care a trecut cu mama ei, care s-a vindecat de cancer la piele: “De cele mai multe ori mi-a fost greu să vorbesc despre aceea perioadă însă am înţeles un singur lucru,  sănătatea înseamnă totul.”

Geanina povesteşte în PRO TV Magazin cum se distrează vara: “Îmi place să mă bălăcesc şi să înot mai mult. Plajă mai puţin, pentru că nu am răbdare iar dacă sunt şi cu Patrick, stăm numai în apă. Răsfăţul suprem: îngheţată de pepene galben.”

Iar când vine vorba despre vacanţă, Geanina mărturiseşte: “Am fost în câteva weekend-uri la mare, pe litoralul românesc, însă un concediu mai mare îl voi avea la începutul lui septembrie, să mai treacă din caniculă. Pentru Patrick prefer Turcia, acolo el se simte cel mai bine.”

Intrebată dacă mai este loc de iubire în viaţa ei, Geanina afirmă: “Bineînţeles, azi sunt o femeie fericită, împlinită şi o mamă mândră de copilul ei. Cel mai plăcut lucru e că există o relaţie frumoasă bazată pe iubire iar unde e iubire exsită automat înţelegere, respect şi încredere.”

În încheierea interviului, PRO TV Magazin a aflat de la Geanina că peste zece ani se vede alături de alţi doi copii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Al Pacino şi patima alcoolului
Al Pacino şi patima alcoolului
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?