Pink: Viaţa e mai grea dacă ai vagin!

Cântăreaţa Pink e de părere că viaţa e mai grea pentru femei decât pentru bărbaţi, declarând recent cât de greu este să te descurci dacă ai ... vagin!
Pink: Viaţa e mai grea dacă ai vagin!

Cântăreaţa Pink e de părere că viaţa e mai grea pentru femei decât pentru bărbaţi, declarând recent cât de greu este să te descurci dacă ai … vagin!

Pink şi-a exprimat speranţa în ziarul USA Today că Willow, fiica ei în vârstă de 1 an şi 3 luni, va ajunge o femeie talentată, însă se teme că îi va fi greu să răzbească tocmai din pricina sexului ei.

„Dacă se va revolta, va asculta operă şi va urî tatuajele. Dar dacă este talentată, nu am nimic împotrivă. Lumea asta este prea aspră cu cei netalentaţi (…) şi e şi mai greu dacă ai vagin. Un bărbat ambiţios este admirabil şi respectabil. O femeie ambiţioasă este dificilă şi emoţională. Există un club al băieţilor chiar şi în muzică. Trebuie să gândeşti înainte de a vorbi.”, a declaat Pink.

Citeşte şi: Pink e pregatita de nastere: sotul o va hrani in timpul travaliului!

Pink: „Bateti-va copiii pana nu mai pot!”

 

 

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Amintiri de la nunta Deliei Matache
Amintiri de la nunta Deliei Matache
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața