Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Cântăreaţa americană Pink a pozat topless pentru un album fotografic cu celebrităţi, realizat de Bryan Adams. Rockerul canadian a devenit în ultimii ani un fotograf apreciat pe plan internaţional, iar fanii lui au de acum posibilitatea de a-i admira operele în volumul fotografic "Exposed".
04.10.2012
Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Pink a pozat topless pentru un album fotografic cu celebrităţi, realizat de cântăreţul Bryan Adams. Rockerul canadian a devenit în decursul ultimilor ani un fotograf apreciat, iar cei interesaţi îi pot vedea operele în volumul fotografic „Exposed”.

Albumul conţine numai fotografii cu celebrităţi printre care Elton John, Mick Jagger, Amy Winehouse, Michael Jackson, Sting şi Lindsay Lohan, iar prefaţa este semnată de Elton John.

De departe însă, cea mai fierbinte fotografie este cea cu Pink pe care a convins-o destul de uşor să se dezbrace. „Era o zi frumoasă şi era destul de cald afară. I-am sugerat să se dezbrace, pentru că mi se părea o idee bună. «Nici măcar soţul meu nu-mi vorbeşte aşa», mi-a răspuns ea, dar şi-a dat tricoul jos”, a declarat Bryan Adams pentru Billboard.com.

CIteşte şi: Pink: Viaţa e mai grea dacă ai vagin!

P!nk şi-a sărbătorit fetiţa cu un tort de morcovi

Nonconformista P!nk

 


Foto: Mediafax

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Mihaela Posea: alimente permise în diabet