Peste 30.000 de oameni au petrecut Revelionul cu ProFM, in Piata Revolutiei

Ca in fiecare an ProFM si ProTV au respectat traditia si au oferit publicului un super concert de Revelion in Piata Revolutiei. Prezentat de Dj-ii ProFM George Vintila, Marius Onuc si Madalina Vintila, “Live Revolution” a adunat mai bine de 30.000 de oameni care au profitat de vremea buna si au iesit din casa sa se distreze alaturi de LaLa Band, Smiley, Stefan Stan, Dragos Chircu, Voltaj si Loredana.
  • Publicat:
Peste 30.000 de oameni au petrecut Revelionul cu ProFM, in Piata Revolutiei
Peste 30.000 de oameni au petrecut Revelionul cu ProFM, in Piata Revolutiei

Ca in fiecare an ProFM si ProTV au respectat traditia si au oferit publicului un super concert de Revelion in Piata Revolutiei. Prezentat de Dj-ii ProFM George Vintila, Marius Onuc si Madalina Vintila, „Live Revolution” a adunat mai bine de 30.000 de oameni care au profitat de vremea buna si au iesit din casa sa se distreze alaturi de LaLa Band, Smiley, Stefan Stan, Dragos Chircu, Voltaj si Loredana.

Dupa un minunat foc de artificii, anul 2012 le-a adus celor din Piata Revolutiei si o surpriza internationala – un artist strain, nimeni altul decit Uwe Bossert, chitaristul si producatorul trupei Reamonn. El este de asemenea si compozitorul piesei „Tonight” pe care Loredana a cintat-o pe scena „Live Revolution” in duet cu Dragos Chircu si acompaniata la chitara chiar de Uwe.

„De fiecare data cind am cintat cu Loredana a fost o experienta senzationala pentru ca iti da atita incredere cind te afli alaturi de ea pe scena”, a declarat Dragos, pe care telespectatorii l-au urmarit performand la „Voce Romaniei”. „A fost o onoare deosebita sa cint alaturi de ea si de Uwe Bossert chiar piesa Tonight”, incheie artistul.

La rindul ei, Loredana, care de fiecare data incepe noul an pe scena din Piata Revolutiei, a declarat: „Este o experienta incredibila pe care o astept an de an. Este deja o traditie, de 10 ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit si s-au sacrificat ca noi sa fim liberi”, a spus Loredana.

Citeste si: Stefan Stan este Vocea Romaniei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Janet Jackson, cazuta-n dizgratie

Janet Jackson, cazuta-n dizgratie

Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân