Paula Herlo îşi mai doreşte încă un copil

Paula Herlo, corespondent al Ştirilor PRO TV şi câştigătoare a premiului Emmy în 2008, dezvăluie în numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă doctore?” ce face pentru a se menţine în formă după naşterea fiului ei Vladimir şi care este secretul unei relaţii reuşite pe termen lung, ea făcând echipă cu soţul ei, Cristian Leonte, la emisiunea “România, te iubesc!”.
02.09.2013
Paula Herlo îşi mai doreşte încă un copil

Paula Herlo, corespondent al Ştirilor PRO TV şi câştigătoare a premiului Emmy în 2008, dezvăluie în numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă doctore?” ce face pentru a se menţine în formă după naşterea fiului ei Vladimir şi care este secretul unei relaţii reuşite pe termen lung, ea făcând echipă cu soţul ei, Cristian Leonte, la emisiunea “România, te iubesc!”.

“Nu cred că există reţete. Cred însă în compatibilitate. În bucurii comune, în sclipiri în ochi după ani şi ani. Cât despre faptul că suntem colegi pentru mine e un avantaj. Cred că şi pentru el. Am avut lungi perioade în care am muncit mult şi numai cine lucrează în domeniu ar putea înţelege. Îmi amintesc că pe vremea când făceam campania „Vreau şi eu părinţii mei!” eram atât de obosită şi aduceam atât de mult acasă din ce făceam la serviciu încât atunci când am încheiat campania, Cristi a deschis o sticlă de şampanie” a declarat Paula Herlo în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

Tot ea a declarat că nu exclude ideea de a-şi mări familia. “Mi-aş dori din tot sufletul încă un copil. Şi sper să-l avem” spune Paula Herlo.

În numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino oferă cititoarelor soluţii privind consumul unor alimente controversate.

Brânza este o sursă excelentă de aminoacizi şi de vitamine esenţiale ca A, B2, B12 şi D, calciu, de zinc şi fosfor. Mulţi adulţi suferă de intoleranţa la lactoză şi nu pot bea lapte. Brânza însă (în special cea veche) conţine foarte puţină lactoză şi este astfel o sursă importantă de substanţe nutritive pentru aceste persoane. Însă, brânzeturile pot conţine listeria, o bacterie periculoasă pentru femeile însărcinate, deoarece poate produce avorturi spontane sau boli grave la copiii nou-născuţi. De aceea se recomandă ca, în timpul sarcinii, femeile să nu consume brânză moale cu mucegai sau brânzeturi ca Brie sau Camembert” , recomandă Oana Cuzino.

Tot în noul număr din “Ce se întâmplă, doctore?”, ginecologul Ruxandra Dumitrescu vine cu informaţii vitale pentru persoanele care amână experienţa maternităţii după 35 de ani.

“Pregătirea unei femei de 35 ani pentru a deveni mamă este similară cu aceea a fetei de 20, dar, suplimentar, este bine ca ea să facă teste de fertilitate, pentru a nu pierde timpul aşteptând sarcina, astfel întârziind tratamentele specifice. Este dovedit că numărul ovulaţiilor scade semnificativ după 35 ani, astfel şansa de concepţie se reduce la această vârstă” , spune medicul Ruxandra Dumitrescu.

Cititoarele vor descoperi în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe cum se poate trata anemia fetală în România, care este cel mai ieftin sport, dar şi cum se prepară cele mai bune prăjturi, bogate în nutrienţi de calitate. În plus, vor afla care sunt cele mai bune extracte naturale pentru îngrijirea pielii,  printre care se numără cele de urzică şi gălbenele, dar şi care sunt vasele de gătit care nu pun sănătatea şi silueta în pericol.

În septembrie, poţi cumpăra revista împreună cu un produs de beauty de la Avon, la alegere, la preţul special de 10,9 lei.


 

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea