Patrizia Paglieri, lifting fără operație

Patrizia Paglieri a decis să trateze pielea din zona gâtului fără să apeleze la bisturiu. Vedeta a apelat la o procedură estetică modernă.
Patrizia Paglieri, lifting fără operație
Patrizia Paglieri, lifting fără operație

Patrizia Paglieri, renumită pentru rolul de juriu Masterchef în edițiile din anii trecuți ale show-ului de la Pro TV, dar și pentru look-ul său memorabil, a apelat la o procedură estetică modernă pentru a trata pielea din zona gâtului, afectată de soare și de procesul înaintării în vârstă.

Vedeta a vrut să obțină o întinerire vizibilă a pielii, cu efect de lifting, dar fără a apela la operație, astfel că a apelat la specialiștii centrelor de înfrumusețare și a urmat un tratament de radiofrecvență de ultimă generație, denumit Vivace.

Patrizia Paglieri a descoperit elixirul tinereții

Întrucât semnele înaintării în vârstă se văd în special la pielea din zona gâtului, al decolteului și al mâinilor, Patrizia a luat decizia să trateze această problemă estetică și să prevină apariția altora. A urmat Vivace, tratamentul de microneedling și radiofrecvență dublu fracționată, de la centrele de înfrumusețare din București, postând pe pagina ei de socializare și înregistrări video din timpul procedurii.

Tratamentul, care stimulează producția naturală de colagen, durează o oră, nu necesită anestezie și nu implică nici perioadă de recuperare. Rezultatele constau în redarea fermității pielii și estomparea ridurilor, ori, după caz, și tratarea acneei și a cicatricilor postacneice. Calitatea pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima procedura.

Despre dieta cu pizza și paste

Deşi are o siluetă de invidiat, chef Patricia se răsfaţă cu pizza şi paste, dar nu uită să treacă pe la sală sau să mănânce sănătos. Surse din anturajul ei au povestit că Patrizia Paglieri a reuşit să dea jos cinci kilograme cu câteva extracte din plante care au ajutat-o şi la detoxifierea organismului, scrie Click!.

La micul dejun Patrizia obişnuieşte să mănânce un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale, iar pe parcursul zilei mai consumă grătar cu salată sau peşte cu garnitură, ultima ei masă fiind la ora 18.00.

“Sunt mereu în luptă cu cântarul. Am ţinut toată viaţa mea dietă, din păcate, pentru că în restaurant trebuie să gust tot timpul şi se adună caloriile. Secretele de dieta sunt acelea pe care le ştie toată lumea. Fără grăsimi, fără alcool, fără prea multă pâine. Dieta cu mâncarea italiană se împacă foarte bine, pentru că mâncarea italiană reprezintă regimul mediteranean, care este foarte sănătos. Pastele sunt foarte ok, nu îngraşă, sosul este cel care îngraşă. De exemplu, pastele cu roşii au 300-400 de calorii, pe când cele cu patru feluri de brânză au 1200 de calorii”, declara în urmă cu câțiva ani.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Alina Gheorghe: Adevărul despre statul prea mult la calculator