Parada maşinilor de epocă din Italia

Pasionaţii de maşini de epocă au avut parte de un eveniment extraordinar weekendul trecut, când piese vechi inclusiv din anii '50 au defilat prin centrul oraşului Brescia, Italia.
Parada maşinilor de epocă din Italia

Pasionaţii de maşini de epocă au avut parte de un eveniment extraordinar weekendul trecut, când piese vechi inclusiv din anii ’50 au defilat prin centrul oraşului Brescia, Italia.

Unul dintre cele mai importante evenimente auto din Europa este parada maşinilor vintage Mille Miglia din Brescia, Italia. Unii i-ar spune cursă de maşini, însă nu viteza este cea care îi mobilizează pe şoferi, ci pasiunea cu care defilează la volanul acestor maşini-bijuterie.

Mille Miglia a fost prima cursă de maşini organizată de către Enzo Ferrari, fiind totodată cea mai importantă cursă de acest fel din Italia. Însă, după un accident care a avut loc în 1957 şi în urma căruia au murit 11 persoane, cursa s-a transformat într-o simplă paradă a maşinilor vintage.

Iată mai jos câteva dintre modele prezente weekendul acesta la parada Mille Miglia.


Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă