Oprah este fan meditaţie transcendentală: „Face minuni!”

Multe celebrităţi au practicat şi au recomandat meditaţia transcendentală (procedeu simplu, natural, lipsit de efort, prin care se permite minţii să ia cunoştinţă de starea ei cea mai liniştită), decenii la rând - de la The Beatles la David Lynch (producător, regizor, compozitor şi scenarist de film american).
Oprah este fan meditaţie transcendentală: „Face minuni!”

Multe celebrităţi au practicat şi au recomandat meditaţia transcendentală (procedeu simplu, natural, lipsit de efort, prin care se permite minţii să ia cunoştinţă de starea ei cea mai liniştită), decenii la rând – de la The Beatles la David Lynch (producător, regizor, compozitor şi scenarist de film american).

De curând, Oprah a mărturisit că este o adeptă entuziastă a acestei forme de meditaţie şi relaxare- chiar a vizitat un oraş din Iowa, stat din SUA, unde un sfert din populaţie practică meditaţia transcendentală pentru energia pozitivă dobândită datorită ei.

Recunoscută de multe vedete pentru impactul major asupra corpului şi minţii prin reducerea anxietăţii, a tensiunii arteriale (nu uita de strânsa legătură dintre afecţiunile cardiace şi stres), promovarea sentimentelor favorabile şi dobândirea stimei de sine, meditaţia transcedentală durează între 15 şi 20 de minute şi nu necesită antrenor sau profesor. Iar practica înseamnă repetarea în şoaptă a două-trei silabe mantra.

Sunt sigură că ceea ce-ţi spun nu reprezintă o noutate pentru tine, doar că Oprah a reconfirmat recent că este adevărat tot ce s-a declarat până acum, iar Oprah nu greşeşte niciodată, spun admiratorii ei.

Sursa: thestir.com

Citeşte şi: Meditez, deci mă menţin în formă!

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată