Ochiul lui Horus in varianta eco, pentru Naomi Campbell

Una dintre cele mai spectaculoase locuinte eco din lume va fi cu siguranta cea a lui Naomi Campbell, dupa ce va intra in posesia ei.
Ochiul lui Horus in varianta eco, pentru Naomi Campbell
Ochiul lui Horus in varianta eco, pentru Naomi Campbell

Una dintre cele mai spectaculoase locuinte eco din lume va fi cu siguranta cea a lui Naomi Campbell, dupa ce va intra in posesia ei. Creata de arhitectul spaniol Luis de Garrido, casa seamana cu Ochiul lui Horus si se zvoneste ca ar fi un cadou din partea miliardarului rus Vladimir Doronin.

Se stie ca Naomi are o personalitate puternica, vulcanica si, probabil de aceea si-a dorita ca locuinta ei sa fie construita sub obladuirea acestui vechi simbol egiptean al puterii regale, Ochiul lui Horus. Casa are 25 de camere si va fi construita pe insupa privata Playa de Cleopatra, apartinand apelor Turciei.

Eco locuinta urmeaza sa beneficieze de pompe geotermale pentru incalzire, curent asigurat prin panouri solare si un sistem de colectare a apelor pluviale. Acesta se zvoneste ca ar fi un cadou din partea iubitului ei, miliardarul rus Vladimir Doronin.


Sursa: Ecorazzi.com
Foto: Miro Vrlik Photography LLC / Shutterstock.com, Ecorazzi.com

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism