Obsesii și fobii: 12 vedete de la Hollywood cu cele mai bizare frici

Crezi că dacă filmează o secvență în vârf de munte sau cântă în fața a milioane de oameni vedetele de la Hollywood sunt neînfricate? Vedetele recunosc că se luptă de ani buni cu diferite obsesii și fobii ciudate. Iată care sunt acestea!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Obsesii și fobii: 12 vedete de la Hollywood cu cele mai bizare frici
Obsesii și fobii: 12 vedete de la Hollywood cu cele mai bizare frici sursa foto: shutterstock

Cu toții avem frici, iar vedetele nu sunt mai prejos. Ele sunt persoane faimoase și excelează în diferite domenii, dar atunci când se află în fața celor mai mari obsesii și fobii, devin lipsite de putere ca toți ceilalți.

Medicii spun că nimeni nu scapă de fobii. Cu toții ne temem de ceva, unii dintre noi de păianjeni sau insecte în general, iar alții de întuneric sau spații închise.

Mai jos poți găsi o listă interesantă cu celebritățile de la Hollywood și obsesiile sau fobiile lor. Printre acestea se află, pe lângă cele comune și des întâlnite, obsesii și fobii destul de ciudate.

George Clooney

Actorul are o adevărată obsesie pentru sticlele cu băutură. Acesta marchează cu un marker nivelul conținutului.

Keira Knightly

Keira crede în fantome. De mai multe ori, vedeta a mărturisit că în camera ei de hotel a văzut, cu proprii ei ochi, fantome.

Charlize Theron

Charlize Theron are o problemă cu dulapurile. Actrița nu poate dormi decât dacă dulapul ei este în ordine.

Brad Pitt

Brad Pitt nu este un iubitor al săpunului comercial. Actorul de la Hollywood preferă să se spele cu un anumit amestec natural.

Paris Hilton

Paris are o obsesie să-și păstreze gențile în frigider pentru a nu se strica.

Johnny Depp

Celebrul actor Johnny Depp are o frica foarte mare de clovni. Această frica s-a instalat imediat după ce acesta a vizionat un film horror cu clovni.

 Nicole Kidman

Nicole Kidman mănâncă tot felul de lucruri ciudate. Vedeta a confirmat în mod repetat că în copilărie a mâncat insecte, cretă, murdărie, zăpadă și hârtie. De asemenea, actrița australiană intră în panică și suferă de atacuri de anxietate când vede fluturi.

Katty Perry

Katty Perry are frică de întuneric și a mărturisit de nenumărate ori că doarme cu luminile aprinse. Ea susține că lucrurile rele se întâmplă în întuneric.

Madonna

Celebra cântăreață și actriță este îngrozită de furtuni și nu îndrăznește să iasă din casă atunci când plouă sau mai rău, când e furtună.

David Beckham

Fotbalistul britanic David Beckham nu suportă dezordinea și mizeria, iar această fobie este similară cu tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC). Se simte liniștit doar atunci când totul este în linie dreaptă sau împerecheat corespunzător.

Megan Fox

Actriței îi este atât de frică să atingă hârtie uscată, încât are nevoie ca documentele ei importante să fie laminate pentru a le atinge. Când citește scenarii, aceasta ține lângă ea o cană cu apă, ca să-și bage degetele înainte de a întoarce pagina.

Surse: msn.comdawn.com, stylist.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân