Obama is not impressed! Preşedintele american, glume cu gimnasta McKayla Maroney

Zilele trecute, McKayla s-a întâlnit cu preşedintele Obama pe care l-a convins să facă şi el, la rândul lui, celebra grimasă "McKayla is not impressed".
Obama is not impressed! Preşedintele american, glume cu gimnasta McKayla Maroney

Preşedintele american Barack Obama este atât de fericit că a câştigat ultimele alegeri, încât a început să se pozeze în diferite ipostaze amuzante alături de diferite celebrităţi americane.

Aşa se face că după apariţia alături de Katy Perry şi de bunica acesteia îmbrăcată în trening, Barack a apărut alături de McKayla Maroney, medaliată cu aur şi argint anul acesta la Olimpiada de la Londra.

Gimnasta a devenit celebră după ce a făcut o grimasă în vară, atunci cand a pierdut medalia de aur şi a făcut o grimasă cunoscută pe internet drept „McKayla is not impressed”.

Zilele trecute, McKayla s-a întâlnit cu preşedintele Obama pe care l-a convins să facă şi el, la rândul lui, grimasa.

Citeşte şi: Katy Perry, fericită de rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere