Oana Cuzino la petrecerea de 8 ani THE ONE. GALERIE FOTO

Revista "The One" împlineşte opt ani de când a apărut pe piaţa media din România. Momentul este marcat printr-o petrecere care are loc în această seara şi la care participă şi vedetele Pro.
Oana Cuzino la petrecerea de 8 ani THE ONE. GALERIE FOTO

Revista „The One” împlineşte opt ani de când a apărut pe piaţa media din România. Momentul este marcat printr-o petrecere în stilul anilor ’80, care are loc în această seara şi la care participă şi vedetele Pro.
 
Oana Cuzino şi-a făcut apariţia într-o rochie roz praf, midi şi pantofi peep toe nude. Frumoasă, tonică şi bine dispusă, vedeta tv a mărturisit că secretul ei este viaţa sănătoasă, cumpătată.
 
Cât despre ţinută, Oana a spus că s-a inpirat din serialul tv Dinasty, celebru în anii ’80.

Andreea Esca, director editorial THE ONE

Echipa THE ONE


Stela Enache


 
Dacă nu ai ajuns la petrecerea THE ONE din FRATELLI STUDIOS, al cărui amfitrion este Octavian Ursulescu, intră AICI pentru a o urmări LIVE!

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive