Oana Cuzino, femeia perfecta la 40 de ani

Oana Cuzino, directorul editorial al revistei "Ce se intampla, Doctore?", si-a dezvaluit secretele tineretii vesnice si a starii de bine in cel mai recent numar al saptamanalului "PRO TV Magazin".
Oana Cuzino, femeia perfecta la 40 de ani
Oana Cuzino, femeia perfecta la 40 de ani

Oana Cuzino, directorul editorial al revistei „Ce se intampla, Doctore?”, si-a dezvaluit secretele tineretii vesnice si a starii de bine in cel mai recent numar al saptamanalului „PRO TV Magazin”.

La cei 40 de ani ai sai, Oana confirma teoria americana cum ca „40s are the new 30s”, desi, judecand dupa aspect, noi am incadra-o la categoria 20 de ani! Care sa fie secretul? „La 40 de ani nu a trebuit sa fac ceva special, doar sa imi mentin starea de sanatate, sa fac sport regulat, sa mananc cu placere lucruri bune”, spune Oana intr-un interviu acordat revistei „PRO TV Magazin”, adaugand ca varsta biologica nu este chiar asa de importanta precum starea de spirit.

„Viata este frumoasa, asa am vazut-o mereu si asa o vad si de-acum incolo. Avand specializarea de medic geriatru, sunt foarte indulgenta atunci cand ma raportez la varsta. De multe ori starea interioara, buna dispozitie si deschiderea catre nou si schimbare tin de alte formule decat cele compuse din cifre. Tin de personalitate, cultura, expunere, vointa, de biochimia creierului si genetica. Sora bunicului meu a murit la 105 ani si avea un bagaj impresionant de glume din care ne-a impartasit cu buna dispozitie pana in ultimul moment. Mereu se amuza pe seama reactiei de uimire a oamenilor din jur atunci cand le comunica varsta ei fiindca pentru ea nu reprezenta nimic, doar bucuria de a sta cat mai mult pe pamant.”

Frumusetea Oanei are origini elene pe care, se pare, si fetita ei, Nomi, le-a mostenit: „Provin din stramosi greci si am mostenit aceleasi trasaturi pe care le regasesc in vechile albume ale bunicilor si strabunicilor – pometii proeminenti, parul castaniu, bogat si lucios, nasul drept, o anumita statura si conformatie a trupului. Sunt linii si caracteristici pe care abia acum le indragesc, regasindu-le cu drag si placere la fetita mea”.

Afla mai multe despre Oana Cuzino pe www.protvmagazin.ro

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit