O cântăreaţă celebră s-a dezlănţuit pe plajele din Hawaii. Va avea succes cu primul ei album solo?

Tulisa Contostavlos, idolul britanicilor, una dintre cele mai frumoase cântăreţe din Marea Britanie şi membră a juriului X Factor din ţara natală, se pregăteşte să-şi lanseze primul album solo. Şi cum altfel, dacă nu filmând un videoclip cu adevărat fierbinte?
O cântăreaţă celebră s-a dezlănţuit pe plajele din Hawaii. Va avea succes cu primul ei album solo?

Tulisa Contostavlos, una dintre cele mai frumoase cântăreţe din Marea Britanie şi membră a juriului X Factor din ţara natală, se pregăteşte să-şi lanseze primul album solo. Şi cum altfel, dacă nu filmând un videoclip cu adevărat fierbinte?

Tulisa (24 de ani) a ajuns pe o plajă din Hawaii unde s-a dezlănţuit între valuri pe ritmurie noului ei single, „Live It Up”. Îmbrăcată în nuanţe vesele de galben, blonda s-a zbenguit pe plajă, a intrat în apă, s-a unduit ca o pisică şi şi-a etalat formele bine lucrate la sală în aşteptarea succesului profesional.

Acesta este primul ei album solo, însă mai are la activ alte 3 albume înregistrate alături de trupa hip hop  N-Dubz, din care a făcut parte din 2000, până în 2011.


Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate