Noua modă în rândul patrupedelor VIP – tatuajele cu sclipici

Jorge Bendersky, un celebru îngrijitor al animăluţelor deţinute de vedetele de la Hollywood, se află în plină ascensiune a carierei. Acesta a venit cu o idee trăznită, însă imediat adorată de VIP-urile cu buzunare largi, şi anume tatuajul semipermanent cu sclipici...pentru căţei.
Noua modă în rândul patrupedelor VIP – tatuajele cu sclipici

Jorge Bendersky, un celebru artist în ceea ce priveşte cosmetizarea animăluţelor deţinute de vedetele de la Hollywood, se află în plină ascensiune a carierei. Acesta a venit cu o idee trăznită, însă imediat adorată de VIP-urile cu buzunare largi, şi anume tatuajul semipermanent cu sclipici…pentru căţei.


Pentru imprimarea tatuajului este nevoie de un şablon, care este aplicat pe blăniţa căţelului cu ajutorul unui lipici non-toxic, ce are în compoziţie numeroase nuanţe de sclipici, care scot şi mai mult în evidenţă tatuajul în formă de os sau alte modele gândite de stăpânul acestuia.

Astfel, patrupedul va fi tot timpul în centrul atenţiei şi nu va mai fi nevoit să poarte accesorii care îl incomodează, mai ales pe timp de vară.

Printre vedetele care şi-au lăsat animalele de companie pe mâna ciudatului artist se numără designer-ul Ralph Lauren şi rapper-ul Sean (Diddy) Combs, cunoscut mai degrabă sub numele de Puff Daddy.

Preţul unui astfel de tatuaj este de 100 de dolari.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Redactia CSID
Redactia CSID
Britney Spears a redevenit un sex-simbol
Britney Spears a redevenit un sex-simbol
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața