Nicoleta Luciu: „Nu divorţez. Rămânem o familie pentru copiii noştri”

Prima reacţie a Nicoletei Luciu după izbucnirea scandalului care a adus în prim plan infidelitatea soţului ei a fost neaşteptată. Sursa: Cancan
Nicoleta Luciu: „Nu divorţez. Rămânem o familie pentru copiii noştri”

Prima reacţie a Nicoletei Luciu după izbucnirea scandalului care a adus în prim plan infidelitatea soţului ei a fost neaşteptată.

Cu toate că în trecut a declarat în repetate rânduri că divorţează dacă descoperă că şoţul ei, Zsolt Csergo, ar înşela-o, iată că ajunsă în faţa nefericitului eveniment frumoasa brunetă şi-a schimbat optica.

„Nu divorţez. Rămânem o familie pentru copiii noştri. Noi suntem un cuplu foarte frumos şi foarte reuşit şi fericit pentru copiii noştri şi ne dorim ca aşa să rămână. Căsnicia va rămâne frumoasă pentru copiii noştri”, a declarat aceasta pentru Cancan.

Sursa: Cancan

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică