Navi: După ce a slăbit 36 de kg, nu mai simte nevoia de tocuri

Cântăreața Navi vorbește despre cum arată și se simte în propria piele, dar și garderobă după ce a slăbit peste 30 de kilograme.
Navi: După ce a slăbit 36 de kg, nu mai simte nevoia de tocuri
Navi: ”După ce am slăbit, nu mai simt nevoia de tocuri”, foto Andrei Grigore

Am stat de vorbă cu cântăreața Navi despre noul ei videoclip filmat în pandemie, ținutele vestimentare și modul în care își alege hainele și încălțămintea după ce a pierdut 36 de kg în urma unei operații bariatrice.

 

CSÎD: Navi, tocmai ai filmat un nou videoclip. Primul cu noul look după ce ai slăbit 36 de kg și în pandemie. Povestește-ne cum a fost!

Navi: Daaa, sunt cea mai fericită că la finalul toamnei am filmat noul clip, „Universuri Paralele”-  – și l-am și lansat pe 3 decembrie. Am filmat într-un studio video frumos și alb de la ultimele etaje din Casa Presei, timp de 12 ore, cu o super-echipă condusă de soțul meu, Andrei Grigore, care a și regizat clipul. A fost una dintre cele mai frumoase și reușite zile din viața mea, am filmat aproape continuu dar nu am simțit oboseala, ci doar bucuria de-a crea ceva minunat, ceva cu care știam că oamenii vor rezona.

CSÎD: Ce subiect ai abordat în Universuri Paralele?

Navi: Piesa este despre o iubire imposibilă, despre cum e să te îndrăgostești de cineva care se află deja într-o relație, când și tu ești cu altcineva. Și să-ți imaginezi cum, poate, într-un univers paralel, ați fi liberi să vă iubiți așa cum vreți. Cred că fiecare am trăit la un moment dat, într-o formă sau alta, situația asta – și tocmai de aceea oamenii s-au regăsit în „Universuri Paralele”, am primit deja foarte multe mesaje care m-au emoționat la maximum, despre cum cântecul ăsta parcă spune povestea lor…

Navi, foto Andrei Neagu
Navi la filmarea videoclipului Universuri paralele, foto Andrei Neagu

Ținute vestimentare made in România pentru videoclip

CSÎD: Cum ți-ai ales ținutele vestimentare pentru videoclip?

Navi: Nu mi-am ales eu ținutele, dar mi-am ales cu toată inima stilistul: Andreea Cartu. Cu Andreea mă cunosc de mai bine de 10 ani și am lucrat împreună la primul meu videoclip ever, “La cafea”   , pe când eram o copilă plinuță și derutată pe care Andreea a reușit s-o îmbrace exact pe stilul și feel-ul melodiei. I-am spus Andreei că vreau să păstrăm estetica all-white și că vreau ca totul să fie lejer, dar frumos – nimic ce nu aș purta în viața de zi cu zi sau la concerte. Mi-a alcătuit două ținute superbe, folosind în principal piese de la Ami Amalia, un brand de luxury knitwear, etic și responsabil. Surpriză: Made in Romania, la Oradea.

Navi, dezorientată în magazinele de haine după ce a slăbit

CSÎD: Ce te inspiră acum din punct de vedere vestimentar?

Navi: Sincer, pentru primul an după operația de micșorare a stomacului, când pierdusem deja majoritatea kilogramelor în exces, am fost foarte derutată în magazine. Brusc, aveam prea multe opțiuni, prea multe alegeri, iar unele articole mi-erau… foarte mari. Ani de zile, neavând la dispoziție decât o paletă foarte restrânsă de lucruri pe care le puteam purta și-n care să arăt și bine (lucru care nu e normal, pentru că ar trebui să existe mai multă diversitate și plus size fashion!), știam exact ce să caut.

După ce criterii își alege noile haine?

CSÎD: Cum ți-ai descrie noul stil vestimentar?
Navi: Între timp m-am redescoperit și acum știu ce-mi place din noile mele alegeri, cumva am rămas tot o combinație între rock chic și boho chic, alternând și combinând uneori piese dark cu haine sau accesorii romantice. Îmi doresc foarte mult ca felul în care mă îmbrac să reflecte felul cum mă simt: și uneori, simt să am pantaloni pufoși și un crop top simplu, încălțăminte sport comodă și părul prins în cea mai lejeră coadă din lume. Și asta e Ok!

Navi, foto Cristina Calara
Navi la filmările pentru cel mai recent videoclip, foto Cristina Calara

Înainte de a slăbi, pantofii cu toc sau platformele erau nelipsite pentru Navi

CSÎD: Ai schimbat ceva la capitolul pantofi?

Navi: Un lucru pe care am încetat să-l fac, aproape complet, de când am slăbit este să port tocuri. Înainte nu mergeam la niciun concert, emisiune sau eveniment fără ditamai platformele, ca să par mai înaltă și cu o siluetă armonioasă. Acum am bucuria să cânt în bocanci și să nu mă mai stresez (zâmbește).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi
Senior Editor și Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile ... citește mai mult
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”