Naomi Campbell, secretul unei siluete perfecte, la 50 de ani: “Mănânc doar la prânz”

Naomi Campbell a vorbit recent într-un interviu despre secretele sale pentru o siluetă perfectă.
Naomi Campbell, secretul unei siluete perfecte, la 50 de ani: “Mănânc doar la prânz”
FOTO: shutterstock / Naomi Campbell, secretul unei siluete perfecte, la 50 de ani: “Mănânc doar la prânz”

Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute modele internaţionale. Nelipsită de pe podiumurile de la Săptămâna Modei nici la vârsta de 49 de ani, modelul reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat, dar şi farmecul cu care a cucerit de-a lungul carierei sale.

În urmă cu câteva zile, Naomi Campbell, care luna următoare va implini 50 de ani, a acordat un interviu pentru The Sun în care a vorbit despre secretele din spatele siluetei sale. Modelul a mărturisit că de cele mai multe ori mănâncă o singură dată pe zi, dar are grijă să mănânce in fiecare zi la aceeaşi oră.

“Mănânc doar la prânz, iar duminica este ”ziua mea liberă de dietă”, aşa că fac deserturi: prăjituri şi budincă”, a spus Naomi.

Masa de prânz a vedetei arată în felul următor: o cană de suc ​​de legume verzi, salată de legume sau un antreu integral vegetarian. În timpul zilei, mai poate bea sucuri de fructe prospete, apă plată cu lămâie, o ceaşcă de ceai verde şi o ceaşca de suc de aloe. Are voie două kiwi! Nu este prima dată când modelul îşi dezvăluie dietele radicale.

“Dacă pur şi simplu nu vreau să mănânc într-o zi, beau doar apă sau suc”, a mai spus Campbell.

Nici în perioada izolării nu neglijează activitatea fizică, motiv pentru care se antrenează zilnic şi face băi cu sulfat de magneziu, sare kosher şi oţet, timp de 30 de minute.

Pentru că mama sa a pierdut lupta cu cancerul, modelul este foarte atentă în privinţa alimentaţiei şi chiar a exclus consumul de lactate şi gluten.

“Nu beau alcool şi nu mai mănânc carne de porc şi de pui. Când membrii familiei tale au avut cancer, devii mai atent la ceea ce mănânci”, a spus modelul.

Trecerea anilor îşi spun cuvântul, în special în anumite zone ale corpului. În urmă cu câţiva ani, modelul a dezvăluit că ştie un secret de la mama ei. Aşadar, în fiecare dimineaţă obişnuieşte să aplice pe zonele predispuse îmbătrânirii (gât, decolteu şi mâini), extract de cătină.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă