Nadia Comăneci la Gold Meets Golden

Nadia Comăneci a participat weekendul acesta la evenimentul Gold Meets Golden, ţinut în Los Angeles, eveniment care pune faţă în faţă foşti şi actuali campioni olimpici cu laureaţi ai Globui de Aur.
Nadia Comăneci la Gold Meets Golden

Nadia Comăneci a participat weekendul acesta la evenimentul Gold Meets Golden, ţinut în Los Angeles, eveniment care pune faţă în faţă  foşti şi actuali campioni olimpici cu laureaţi ai Globui de Aur.

„Zeiţa de la Montreal” s-a întâlnit cu artişti care au fost premiaţi în trecut la Globul de Aur, precum Nicole Kidman sau John Bon Jovi.

Nadia a ales o ţinută lejeră pentru întâlnirea „de aur”, alegând o pereche de jeans de culoare închisă, un tricou negru, un sacou din piele bej, platforme animal print şi clutch roşu.

Citeşte şi: Nadia: Detaliile unei vieti perfecte

Nadia Comaneci: “N-am fost perfecta”

Celine Dion inspirată de Nadia Comăneci

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața