Motivul pentru care Angelina Jolie a renunţat la sex după divorţul de Brad Pitt

După divorţul de Brad Pitt, Angelina Jolie nu se mai gândeşte la sex. Iată motivul!
Motivul pentru care Angelina Jolie a renunţat la sex după divorţul de Brad Pitt
FOTO: shutterstock / Motivul pentru care Angelina Jolie a renunţat la sex după divorţul de Brad Pitt

Chiar dacă povestea de dragoste dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt nu a avut tocmai un final fericit, relaţia celor doi terminându-se cu un divorţ şi certuri interminabile în privinţa custodiei copiilor, actriţa nu se grăbeşte să-şi găsească jumătatea.

Încă de la anunţul separării celor doi, presa internaţională a speculat ba că Brad Pitt are o nouă iubită, veste care aproape săptămânal ţinea în atenţie primele pagini, ba că a revenit la fosta lui soţie, Jennifer Aniston. Situaţia nu a stat deloc diferită nici în cazul actriţei în vârstă de 44 de ani care nu pare să se grăbească să-şi găsească jumătatea.

Angelina Jolie, deşi este sigură, nu este pregătită pentru o nouă relaţie. După scandalul din urma divorţului de Brad Pitt, frumoasa actriţă a ales abstinenţa sexuală, concentrându-se să devină cea mai bună versiune a sa.

“Nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste sau la sex. Este singură şi se bucură de asta. Citeşte foarte mult despre cum să-şi transforme energia sexuală în forţă creativă şi este fascinată de acest lucru. A început să practice yoga, sport pe care îl detesta, dar care în ultimii ani a ajutat-o să îşi liniştească gândurile”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru HollywoodLife.com.

“În plus, nu se mai identifică cu propria-i sexualitate. Încă este la fel de sexy ca-ntotdeauna, dar nu se mai priveşte în felul acesta. A renunţat la această latură a sa şi susţine că a găsit multă linişte în asta. În prezent, tot ce o interesează sunt copiii şi munca de caritate”, a continuat sursa.

În tot acest timp, Angelina Jolie a fost preocupată de copiii ei, dar şi de proiectele şi acţiunile caritabile în care s-a implicat de-a lungul anilor. În contextul pandemiei de COVID-19, actriţa s-a asigurat ca tinerii din mediile defavorizate să continue studiile, venind în sprijinul mai multor organizaţii cu ajutorul unor donaţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”