Monica Columbeanu, insarcinata cu iubitul chinez!

Monica Columbeanu si-a refacut viata alaturi de iubitul ei chinez cu care, s-ar parea, este insarcinata.
Monica Columbeanu, insarcinata cu iubitul chinez!
Monica Columbeanu, insarcinata cu iubitul chinez!
Monica Columbeanu si-a refacut viata alaturi de iubitul ei chinez cu care, s-ar parea, este insarcinata. Potrivit ziarului Cancan, Irina cunoaste detaliile noii vieti a Monicai, stie despre existenta iubitului chinez si este fericita la gandul ca va avea un fratior.

Nu se stie cat de adevarata este informatia, insa Cancan o prezinta drept „bomba anului”, „informatia momentului” care „da peste cap lumea showbizului din Romania”.

Daca stirea se confirma in urmatoarele luni, singurele care vor fi cu adevarat date peste cap vor fi Monica, pentru ca dupa nastere orice proaspata mamica este extrem de obosita, si probabil bunica Veronica in cazul in care va fi solicitata sa creasca un al doilea nepot.

Sursa: Cancan.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit