Mirela Stelea refuză botox-ul! Iată ce variantă mai bună are pentru a nu face riduri!

Mirela Stelea este adepta stilului de viaţă sănătos, face mult sport, are un regim alimentar echilibrat, dovadă şi tonusul fizic de invidiat. La cei 35 de ani ai săi, designerul vestimentar refuză intervenţiile chirurgicale, preferând să apeleze doar la tratamente de înfrumuseţare non-invazive. A descoperit recent o alternativă a clasicei toxine botulinice, un tratament care nu implică injecţii şi care nici nu pune în pericol expresivitatea chipului.
Mirela Stelea refuză botox-ul! Iată ce variantă mai bună are pentru a nu face riduri!

Mirela Stelea este adepta stilului de viaţă sănătos, face mult sport, are un regim alimentar echilibrat, dovadă şi tonusul fizic de invidiat.

La cei 35 de ani ai săi, designerul vestimentar refuză intervenţiile chirurgicale, preferând să apeleze doar la tratamente de înfrumuseţare non-invazive.

A descoperit recent o alternativă a clasicei toxine botulinice, un tratament care nu implică injecţii şi care nici nu pune în pericol expresivitatea chipului.

Este vorba de tratamentul revoluţionar Pelleve pe care i-l administrează cunoscutul medic dermatolog Oana Spânu la S Clinic.

„Este o alternativă a clasicei toxine botulinice, numai ca de această dată este un tratament non-invaziv care previne şi diminuează ridurile din jurul ochilor şi de la nivelul întregii feţei redând tonus şi luminozitate pielii.
Este ideal pentru persoanele care îşi doresc un tratament care să nu le alunge expresivitatea. În mod normal, toxina botulinică îţi imobilizează musculatura de pe frunte şi din jurul ochilor pentu a netezi ridurile, însă Pelleve rezolvă problemele fără să blocheze mimica. Sistemul cu radiofrecvenţă încălzeşte, contractă colagenul existent, generează colagen nou şi  regenerează tegumentul. Totul, într-o perioadă de 4-6 săptămâni”, declară Dr. Oana Spânu.

Mirela Stelea se declară încântată de primele rezultate.
„Este ideal pentru că nu presupune nicio perioadă de recuperare. Nu lasă urme şi te poţi duce apoi la serviciu fără grijă. Sunt necesare între 3 şi 6 şedinţe la distanţă de 2-4 săptămâni, iar efectul final durează în jurul unui an”, declară Mirela Stelea.

Dr. Oana Spânu subliniază că designerul vestimentar prezintă doar riduri fine, dinamice, de expresivitate şi, în aceste condiţii, nu are încă nevoie de toxină botulinică. Din acest motiv, Pelleve este tratamentul adecvat care, pe lângă rezultatele oferite, are marele avantaj că păstrează intactă expresivitatea feţei, lucru neîntâlnit la clasicul „botox”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi
Senior Editor și Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile ... citește mai mult
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament