Miranda Kerr, eliminată din rândul îngerilor Victoria’s Secret!

Topmodelul Miranda Kerr, celebru pentru defilările în show-urile Victoria's Secret, a încheiat o etapă importantă a vieţii ei. Compania care a pus-o în linia întâi, alături de cel mai bine cotate modele de lenjerie intimă a renunţat la contractul cu ea.
11.04.2013
Miranda Kerr, eliminată din rândul îngerilor Victoria's Secret!
miranda kerr

Topmodelul Miranda Kerr, celebru pentru defilările în show-urile Victoria’s Secret, a încheiat o etapă importantă a vieţii ei. Compania care a pus-o în linia întâi, alături de cel mai bine cotate modele de lenjerie intimă a renunţat la contractul cu ea.

Din pricina dificultăţilor de comunicare şi a neînţelegerilor, Mirandei (29 de ani) nu i-a mai fost reînnoit contractul cu casa Victoria’s Secret, care a renunţat astfel la imaginea ei.

Modelul de origine australiană s-a căsătorit cu actorul Orlando Bloom cu care are un băieţel în vârstă de 2 ani. Din pricina faptului că a început să fie independentă, să aibă şi alte contracte şi să devină tot mai celebră potrivit unor surse apropiate, Miranda a pierdut contractul cu Victoria’s Secret, drept pentru care nu va mai avea ocazia să defileze cu aripioare de înger, în grandioasele prezentări de lenjerie intimă.

O altă sursă ar fi dezvăluit pentru UsMagazine.com  că Miranda nu ar fi adus creşteri în vânzările de lenjerie, precum Alessandra Ambrosio (31 de ani), Candice Swanepoel (24 de ani) sau Adriana Lima (31 de ani).

Unul dintre motivele pentru care Victoria’s Secret a renunţat la contractul cu Miranda Kerr ar putea fi conflictul de interese creat de faptul că modelul este implicat în mai multe campanii cu alte companii ce acţionează în domeniul modei. Astfel, la începutul acestui an, Miranda a devenit imaginea noii colecţii Mango şi a pozat pentru colecţia toamnă-iarnă 2013 David Jones.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament