Minelli: „Încerc să mănânc cât mai sănătos, fac sport de 3-4 ori pe săptămână”

Într-un interviu exclusiv pentru Ce se întâmplă, Doctore? Minelli ne-a vorbit atât de planurile de viitor, dar și de ritualul ei de îngrijire.
Minelli: „Încerc să mănânc cât mai sănătos, fac sport de 3-4 ori pe săptămână”
Minelli: „Încerc să mănânc cât mai sănătos, fac sport de 3-4 ori pe săptămână”

Solistă, compozitoare, soție și mamă a doi copii, Minelli s-a făcut auzită până în străinătate. Artista s-a remarcat cu celebra piesă „Mariola”, cântec care a propulsat-o săptămâni întregi pe primele locuri ale radiourilor din România, dar și din afara țării. Într-un interviu exclusiv pentru Ce se întâmplă, Doctore? Minelli ne-a vorbit atât de planurile de viitor, dar și de ritualul ei de îngrijire.

CSID: Dintr-o dată, melodia „Rampampam” se aude peste tot în lume. A înregistrat aproape 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ce înseamnă acest lucru pentru un artist român?

Minelli: Într-adevăr, „Rampampam” este deja un fenomen și mă bucur că încă urcă în topuri, în foarte multe țări ca: Franța, Germania, Rusia, Belgia, Uk etc. și cred că pentru un artist din România este deja o mare realizare.

CSID: Care este povestea lui Minelli? Când ai descoperit că îți place să cânți și să faci muzică?

Minelli: De mică am descoperit muzica, dar am început să îi dau mai multă atenție pe la 11 ani, apoi am început să și scriu timid pentru trupa din care făceam parte atunci. Apoi am mers la diferite concursuri, la 16 ani am intrat în trupa Wassabi, iar la 20 de ani am decis că e cazul să mă concentrez doar pe proiectul meu.

 CSID: Care sunt sursele de inspirație, atunci când compui o piesă?

Minelli: Iau ca reper de multe ori povești pe care le aud ori la prieteni, ori în filme, ori în diferite interviuri sau caut cuvinte, fraze care îmi dau o stare anume și care mă ajută să creez o poveste.

CSID: Cât de important este că soțul tău lucrează în industrie? Cât te ajută pe tine ca artist acest lucru?

Minelli: Pentru mine a contat foarte mult faptul că și el face muzică, faptul că înțelege domeniul, iar acum mă ajută și mai mult, pentru că e omul în care am încrederea că mă reprezintă cel mai bine.

CSID: Cine este cel mai mare critic al tău?

Minelli: Eu sunt cel mai mare critic al meu, așa a fost mereu. Dar, recunosc că uneori tind să exagerez cu asta și știu că nu e deloc bine, e un lucru la care încă lucrez.

CSID: Nu este primul HIT semnat Minelli. A mai fost și Mariola (cu peste 20 milioane de vizualizări pe YouTube). Ce crezi că a lipsit ca muzica ta să te facă mult mai cunoscută?

Minelli: Mariola a fost un fenomen care cred că o să rămână pentru totdeauna, cel puțin așa îmi spun toți oamenii cu care mă întâlnesc și mă bucur să aud asta. Nu știu dacă a lipsit ceva, îmi place să cred că am o evoluție treptată, dar cu pași siguri.

Minelli, despre planurile de viitor

CSID: Și care sunt următorii pași în cariera ta? Cu cine ți-ai dori o colaborare în viitor? Și care este cel mai mare vis al tău, ca artist?

Minelli: Următorul pas ar fi să fac un feat cu un artist mare din afară, îmi doresc foarte mult acest lucru și sper să reușesc, de la un feat cu un dj mare ca David Guetta, Robin Schulz, Martin Garrix, Calvin Harris până la artiști mai spre pop ca Anne Marie, Rita Ora, Bruno Mars, Ed Sheeran, Major Lazer etc. Vreau să lansez mai multe piese, să ajung să văd mulțimea îmi cântă piesele și visez la un Grammy.

CSID: Apropo de mulțime. Au reînceput concertele. Unde te pot vedea și asculta fanii în această vară?

Minelli: Da, au reînceput, dar timid. În România nu am avut momentan niciun concert, însă am fost și voi mai merge în Ucraina, Moldova, Rusia, țările baltice.

CSID: Ești o femeie foarte frumoasă. Care este ritualul tău de îngrijire? Ce faci pentru a fi în formă?

Minelli: Mulțumesc. Nu pot să spun că folosesc multe creme sau că merg săptămânal la tratamente cosmetice, pentru că nu se întâmplă acest lucru. Cel mai important cred eu este faptul că încerc să mănânc cât mai sănătos, fac sport de 3-4 ori pe săptămână și încerc să beau doi litri de apă pe zi.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt