Michelle Pfeiffer: “Nu e uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran”

Actriţa Michelle Pfeiffer, care a interpretat rolul Catwoman în filmul "Batman se întoarce", a declarat recent că este deschisă faţă de ideea operaţiilor minore de chirugie estetică, atâta vreme cât acestea nu transformă în mod ciudat corpul, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
15.11.2013
Michelle Pfeiffer: “Nu e uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran”

Actriţa Michelle Pfeiffer, care a interpretat rolul Catwoman în filmul „Batman se întoarce”, a declarat recent că este deschisă faţă de ideea operaţiilor minore de chirugie estetică, atâta vreme cât acestea nu transformă în mod ciudat corpul, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

„Este OK că nu mai arăt ca la 30 de ani sau ca la 40 de ani (…). Mi-ar plăcea să arăt ca la 30 sau 40 de ani? Ei bine, da. Dar ştiţi ceva, toţi ajungem aici în cele din urmă. Dacă aş crede că aş arăta mai bine, aş face-o (operaţia estetică, n.r.). Sunt de acord cu ideea, dar cred că oamenii vor din ce în ce mai mult, iar în cele din urmă, apare o deformare ciudată a corpului”, a declarat Michelle Pfeiffer într-un interviu acordat publicaţiei The Time.

Actriţa în vârstă de 55 de ani, care a devenit celebră pentru frumuseţea sa ingenuă din filme precum „Scarface” (1983) şi „Legături periculoase” (1988), a spus că, odată cu înaintarea în vârstă, a resimţit presiunea impusă de Hollywood pentru a se menţine tânără.

„Există o presiune atât de mare pentru a te menţine tânăr (la Hollywood, n.r.). Şi unul dintre aspectele care ţin de faptul de a te afla de cealaltă parte a baricadei este că nu este uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran. Nu este firesc şi nimeni nu ar trebui să facă asta”, a declarat Michelle Pfeiffer.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos