Michelle Pfeiffer: “Nu e uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran”

Actriţa Michelle Pfeiffer, care a interpretat rolul Catwoman în filmul "Batman se întoarce", a declarat recent că este deschisă faţă de ideea operaţiilor minore de chirugie estetică, atâta vreme cât acestea nu transformă în mod ciudat corpul, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
Autor: Paula Rotaru
Michelle Pfeiffer: “Nu e uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran”

Actriţa Michelle Pfeiffer, care a interpretat rolul Catwoman în filmul „Batman se întoarce”, a declarat recent că este deschisă faţă de ideea operaţiilor minore de chirugie estetică, atâta vreme cât acestea nu transformă în mod ciudat corpul, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

„Este OK că nu mai arăt ca la 30 de ani sau ca la 40 de ani (…). Mi-ar plăcea să arăt ca la 30 sau 40 de ani? Ei bine, da. Dar ştiţi ceva, toţi ajungem aici în cele din urmă. Dacă aş crede că aş arăta mai bine, aş face-o (operaţia estetică, n.r.). Sunt de acord cu ideea, dar cred că oamenii vor din ce în ce mai mult, iar în cele din urmă, apare o deformare ciudată a corpului”, a declarat Michelle Pfeiffer într-un interviu acordat publicaţiei The Time.

Actriţa în vârstă de 55 de ani, care a devenit celebră pentru frumuseţea sa ingenuă din filme precum „Scarface” (1983) şi „Legături periculoase” (1988), a spus că, odată cu înaintarea în vârstă, a resimţit presiunea impusă de Hollywood pentru a se menţine tânără.

„Există o presiune atât de mare pentru a te menţine tânăr (la Hollywood, n.r.). Şi unul dintre aspectele care ţin de faptul de a te afla de cealaltă parte a baricadei este că nu este uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran. Nu este firesc şi nimeni nu ar trebui să facă asta”, a declarat Michelle Pfeiffer.