Meryl Streep s-a calugarit!

Dupa succesul din musicalul Mamma Mia, Meryl Streep face un rol dramatic de zile mari in filmul "Doubt".
Meryl Streep s-a calugarit!
Meryl Streep s-a calugarit!

Dupa succesul din musicalul Mamma Mia, Meryl Streep face un rol dramatic de zile mari in filmul "Doubt". Premiera a avut loc intr-un cinematograf din Beverly Hills, de unde nu au lipsit Philip Seymour Hoffman si Amy Adams.

In "Doubt", neobosita actrita interpreteaza o calugarita care preda intr-o scoala catolica. Ea declanseaza un scandal imens cand incepe sa-l suspecteze pe preotul interpretat de Philip Seyour Hoffman ca ar fi molestat un elev.

Scenariul filmului este adaptarea unei piese a lui Johm Patrick Shanley. Tanara actrita Amy Adams apare alaturi de Meryl Streep nu intr-unul, ci in doua filme care se lanseaza in aceasta perioada. In ‘Doubt", insa, captivanta este confruntarea dintre personajele interpretate de Streep si Hoffman.

Criticii au fost si ei convinsi de interpretarile celor doua vedete si spun ca filmul "Doubt" le va aduce nominalizari la premiile importante de la inceputul anului viitor.

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Delia i-a spus
Delia i-a spus "Pa-pa!" avocatului
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața