Meniu de vedete cu lipici

Cele trei gratii din „La bloc“ si „Fete cu lipici” n-au nici o problema cu greutatea. Cu toate acestea, recurg la clasica apa plata cu lamaie pe care o includ printre preferintele lor. In rest, din meniu nu lipsesc mancarea gatita
Meniu de vedete cu lipici
Meniu de vedete cu lipici

Dana Rogoz

La filmari: pe la ora 11.00, toata echipa mananca supa sau ciorba; pe la 16.00, mancare gatita. „Daca n-am pofta de acestea, imi iau un iaurt si cereale cu gust de ciocolata.” In deplasare: cel mai bine a mancat in Delta, pe un ponton: peste, icre, ciorba de peste. In timpul liber: prefera salata sau un gratar. Bea: clasica apa plata cu lamaie si sucuri naturale. Desert: ciocolata de casa facuta de mama. Fructe: pepene verde, struguri si cirese. Restaurantul preferat: le prefera pe cele italienesti sau mexicane. Mancarea preferata: supa de rosii.

Laura Cosoi

La filmari: dimineata mananca un iaurt, covrigi, fructe, morcovi si supa. In deplasare: „Sunt pretentioasa si prefer pepene sau porumb la gratar, daca e vara.” In timpul liber: are o singura masa consistenta pe zi cu supa, apoi cartofi sau ciuperci. Bea: apa plata, ceaiuri sau sucuri naturale. Desert: prajitura facuta in casa. Fructe: capsune, pepene galben, pepene rosu, nectarine, struguri si banane. Restaurantul preferat: „Este la mama mea acasa, in Iasi, unde se mananca de toate. Imi face toate mofturile: supa cu galuste, spanac cu ochiuri, salate de toate felurile, peste la cuptor cu legume, fructe la cuptor, cartofi cu smantana si patrunjel, ciorba cu cartofi si tarhon”. Mancarea preferata: absolut tot ceea ce gateste mama ei.

Tili Niculae

La filmari: junk food, iaurturi, fructe, chips-uri. In deplasare: gratare. In timpul liber: „Mananc ce apuc si de unde apuc, nu am preferinte.” Bea: apa plata sau sucuri naturale. Desert: prajituri cu ciocolata. Fructe: pepene, banane, struguri si nectarine. Restaurantul preferat: unul in Bucuresti, unul la cativa kilometri de Ploiesti, pe drumul spre Cheia, unul la Predeal, cu specific romanesc. Mancarea preferata: supa cu galuste, mazare si cartofi cu snitel de pui.

Secretele trupurilor
Secretele trupurilor