Meniu de vedete cu lipici

Cele trei gratii din „La bloc“ si „Fete cu lipici” n-au nici o problema cu greutatea. Cu toate acestea, recurg la clasica apa plata cu lamaie pe care o includ printre preferintele lor. In rest, din meniu nu lipsesc mancarea gatita
Meniu de vedete cu lipici
Meniu de vedete cu lipici

Dana Rogoz

La filmari: pe la ora 11.00, toata echipa mananca supa sau ciorba; pe la 16.00, mancare gatita. „Daca n-am pofta de acestea, imi iau un iaurt si cereale cu gust de ciocolata.” In deplasare: cel mai bine a mancat in Delta, pe un ponton: peste, icre, ciorba de peste. In timpul liber: prefera salata sau un gratar. Bea: clasica apa plata cu lamaie si sucuri naturale. Desert: ciocolata de casa facuta de mama. Fructe: pepene verde, struguri si cirese. Restaurantul preferat: le prefera pe cele italienesti sau mexicane. Mancarea preferata: supa de rosii.

Laura Cosoi

La filmari: dimineata mananca un iaurt, covrigi, fructe, morcovi si supa. In deplasare: „Sunt pretentioasa si prefer pepene sau porumb la gratar, daca e vara.” In timpul liber: are o singura masa consistenta pe zi cu supa, apoi cartofi sau ciuperci. Bea: apa plata, ceaiuri sau sucuri naturale. Desert: prajitura facuta in casa. Fructe: capsune, pepene galben, pepene rosu, nectarine, struguri si banane. Restaurantul preferat: „Este la mama mea acasa, in Iasi, unde se mananca de toate. Imi face toate mofturile: supa cu galuste, spanac cu ochiuri, salate de toate felurile, peste la cuptor cu legume, fructe la cuptor, cartofi cu smantana si patrunjel, ciorba cu cartofi si tarhon”. Mancarea preferata: absolut tot ceea ce gateste mama ei.

Tili Niculae

La filmari: junk food, iaurturi, fructe, chips-uri. In deplasare: gratare. In timpul liber: „Mananc ce apuc si de unde apuc, nu am preferinte.” Bea: apa plata sau sucuri naturale. Desert: prajituri cu ciocolata. Fructe: pepene, banane, struguri si nectarine. Restaurantul preferat: unul in Bucuresti, unul la cativa kilometri de Ploiesti, pe drumul spre Cheia, unul la Predeal, cu specific romanesc. Mancarea preferata: supa cu galuste, mazare si cartofi cu snitel de pui.

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Secretele trupurilor
Secretele trupurilor
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea