Meghan Markle şi-a schimbat lookul. Ce transmite coafura despre noua viaţă a ducesei

Meghan Markle a ţinut săptămâna trecută un discurs la Summitul Girl Up 2020 Leadership, unde a afişat un look nou. Ducesa de Sussex are acum părul mai lung şi coafat drept.
21.07.2020 | Cristina Tudor

Meghan Markle a ţinut săptămâna trecută un discurs la Summitul Girl Up 2020 Leadership, unde a afişat un look nou. Ducesa de Sussex are acum părul mai lung şi coafat drept.

Hairstilistul George Northwood, cel care s-a ocupat de podoaba capitală a ducesei în ultimii doi ani, când făcea parte din familia regală a analizat schimbarea de look a lui Meghan Markle.

„Transmite un mesaj cu părul atât de lung – reprezintă putere şi faptul că are cu adevărat totul pus la punct. Părul mai drept şi mai lung marchează un nou capitol în viaţa ei, fără procotoale stricte”, a declarat George Northwood, pentru The Telegraph

Stilistul a adăugat că deşi lumea crede că poartă extensii, acesta este de faptul părul ei. „Oamenii cred că Meghan şi-a pus extensii, dar eu nu i-am aplicat niciodată extensii în păr în cei doi ani în care am lucrat cu ea. Este părul ei propriu şi este minunat să văd că arată arată atât de sănătos”, a precizat specialistul.

Stilistul spune că noul look al ducesei de Sussex aminteşte de Rachel din serialul „Friends”, decât de un cântăreţ de rock din anii ’90, cum ar fi descris-o unii.

„Are vibe-ul anilor ’90, dar nu este extrem de drept cum era în anii 1990 – este uşor imperfect, ceea ce îl face să pară mai moale şi să îi evidenţieze faţa. Mai ales că a păstrat forma în laterale. Straturile de păr mai lung îi încadrează faţa mai bine, acesta fiind un truc de a-i subţia trăsăturile faciale”, spune stilistul.

Pentru ca un păr atât de lung ca al ducesei de Sussex să arate bine este nevoie de îngrijire temeinică.