Matusa Adela Popescu a plantat un copac pentru nepotica ei

Adela Popescu a plantat un copac drept cadou la implinirea unui an a nepotelei ei.
Matusa Adela Popescu a plantat un copac pentru nepotica ei
Matusa Adela Popescu a plantat un copac pentru nepotica ei
Adela Popescu se considera o matusa si o nasa norocoasa. Actrita din „Pariu cu viata”, serial ce va fi difuzat in curand la Pro TV, a trait momente emotionante in weekend cand i-a taiat motul finutei ei, Natalia.

Micuta a implinit un an, iar evenimentul a fost marcat cum se cuvine, cu o petrecere in aer liber. „I-am luat motul finutei mele, Natalia. S-a organizat un fel de „garden party” la care au luat parte toti cei din familie, prietenii apropiati si, desigur, catelul nostru, Paco, si el membru al familiei si favorit al tuturor copiilor. A fost o petrecere care a tinut de la 11 dimineata pana la miezul noptii si-mi amintesc ca, la un moment dat, intreaga curte era plina de baloane si de mingiute multicolore, Paco alerga innebunit dupa ele, iar cei mici dupa catel. Era o nebunie”, spune amuzata Adela.

Pentru Natalia ziua a fost una plina, micuta primind foarte multe cadouri. Matusa Adela i-a cumparat un copac pe care l-a plantat, alaturi de cea mica, in curtea casei. „Mi s-a parut un simbol minunat. Cand Natalia va avea 7 ani copacelul ei va creste si va fi deja un arbore. Va sti tot timpul ca acolo, undeva, intr-un colt al curtii, exista un pom care poarta numele ei”, marturiseste interpreta Ralucai, o profesoara non-conformista din serialul „Pariu cu viata”, difuzat la Pro TV.

Spre fericirea matusii, micuta Natalia a ales din multitudinea de lucruri puse pe masa, microfonul, semn ca va avea, si ea, o cariera artistica. „M-am bucurat enorm cand am vazut ca a ales un microfon caruia, spre amuzamentul tuturor , nu i-a mai dat drumul din mana. Apoi a luat o carticica de rugaciune si telefonul mobil. A fost o zi minunata, care a inceput dimineata si s-a incheiat dupa miezul noptii, petrecuta alaturi de familie si prieteni. Ceilalti nepoti ai mei, Luana, sora Nataliei, si Alexandru, verisorul ei, au fost si ei rasfatati cu cadouri si multe surprize”, povesteste Adela.

De la rolul de matusa a trei prichindei nazdravani in viata reala, Adela Popescu trece, din aceasta toamna, pe micul ecran, la cel de profesoara de teorie muzicala in „Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile difuzat de Pro TV.

Citeste si: Surpriza: noile femei din viata lui Radu Valcan

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație