Matthew McConaughey, dezvăluiri picante din viața lui. Tatăl actorului a murit în timp ce avea orgasm

Actorul Matthew McConaughey a povestit în noua sa carte, Greenlights, că tatăl lui a murit în timp ce făcea sex cu mama actorului.
28.10.2020
Matthew McConaughey, dezvăluiri picante din viața lui. Tatăl actorului a murit în timp ce avea orgasm
Matthew McConaughey, dezvăluiri picante din viața lui. Tatăl actorului a murit în timp ce avea orgasm

În memoriile sale, Greenlighs, lansate pe data de 20 octombrie, actorul Matthew McConaughey face câteva dezvăluiri picante din viața sa, în special oferă detalii legate de moartea tatălui său, James Donald McConaughey, care s-a stins după ce a făcut infarct în timpul sexului.

Tatăl actorului a decedat în 1992, iar McConaughey a mărturisit că atunci când mama lui i-a povestit cum s-a întâmplat, picioarele i s-au înmuiat.

”Era tatăl meu. Nimeni și nimic nu-l putea ucide. Exceptând mama”, a spus actorul.

Se pare că tatăl lui a prevăzut modul în care se va stinge: ”Mereu ne spunea mie și fraților mei, ”Băieți, când o să mor, o să fac dragoste cu mama voastră” și chiar așa s-a întâmplat. A făcut infarct atunci când a ajuns la orgasm”.

Poți deceda în timpul sexului?

Sexul crește tensiunea, iar orice activitate fizică ce presupune creșterea pulsului precum înotul, alergatul sau chiar sexul, poate reprezenta un risc de infarct. Probabil te întrebi ce legătură există între cele două. Ei bine, în timpul sexului nivelul de adrenalină crește, iar presiunea sangvină și pulsul cresc și ele. Activitatea sexuală este o formă de stres, iar dacă o persoană suferă de boli de inimă, dar nu este diagnosticată, se poate manifesta ca durere în piept sau, în cel mai rău caz infarct sau moarte cardiacă. Potrivit Asociația Americană a Inimii, infarctul apare atunci când sângele care poartă oxigen către mușchii inimii este redus sau întrerupt de o arteră blocată.

Infarct în timpul sexului: cât este de comun?

Nu este atât de comun, dar se poate întâmpla. Potrivit unui studiu din 207 publicat în Jurnalul Colegiului American de Cardiologie, este extrem de rar decesul din cauza unui infarct produs în timpul sau ca urmare a sexului, chiar dacă ai un istoric de boli de inimă. Cercetătorii studiului au analizat date din 2002 până în 2015 pentru a determina frecvența unui stop respirator apărut în timpul sau la o oră după activitatea sexuală, la toate persoanele peste 18 ani. Astfel au fost identificate 4,557 de cazuri în total în cei 13 ani, dintre care doar 0.7% au fost asociate activității sexuale.

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos