Mandinga s-a calificat în finala Eurovision 2012, deşi a avut probleme de sonorizare

Formaţia Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, s-a calificat marţi în finala concursului, care va avea loc sâmbătă.
Mandinga s-a calificat în finala Eurovision 2012, deşi a avut probleme de sonorizare

Formaţia Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, s-a calificat marţi în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22 (ora României).

Deşi solista formaţiei Mandinga, Elena Ionescu, a avut nişte probleme cu casca, trupa românească, care a participat în concurs cu piesa „Zaleilah” (compozitor Costi Ioniţă), a reuşit să treacă cu bine de semifinala de marţi.

Elena a mărturisit că a avut un şoc în momentul în care nu i-a mai funcţionat casca: „Este ca atunci când conduci o maşină cu geamurile aburite. Se vede ceva, dar totuşi, dacă nu cunoşti foarte bine drumul, faci uşor un accident. Aşa a fost şi pentru mine pe scenă. Noroc că ştim foarte bine piesa şi că există o comunicare perfectă între mine şi băieţi, pentru că am reuşit să facem faţă unui moment delicat. Am avut o scurtă reacţie de şoc în momentul în care am realizat că nu mai aud nimic în cască. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu scena, asta înseamnă că este aproape imposibil să te sincronizezi cu piesa şi colegii de scenă, bazându-te doar pe ecoul care vine din sală. Totuşi, noi am reuşit să trecem peste acest moment, să ducem piesa până la capăt şi, cu ajutorul telespectatorilor şi al juriului de specialitate, să reprezentăm România în finala Eurovision”, a spus Elena, citată de MEDIAFAX.


Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL