Madonna, topless la 61 de ani

Madonna nu s-a sfiit să se fotografieze topless, la 61 de ani.
08.07.2020
Madonna, topless la 61 de ani
Madonna se numără printre vedetele care nu se tem să-şi arate vârsta. Cântăreaţa în vârstă de 61 de ani le arată fanilor cu orice ocazie cât este de sexuală şi nu se sfieşte să se fotografieze cu trupul dezgolit, însă a ales să îşi acopere sânii.
 
Recent, regina muzicii pop s-a fotografiat topless în oglindă, fotografie pe care a postat-o ulterior pe contul ei de Instagram. Sportul şi dieta echilibrată sunt cu siguranţă unul dintre atuurile Madonnei. Abdomenul şi picioarele tonifiate se întreţin cu multă mişcare, dar şi cu un stil de viaţă sănătos. Nici la capitolul ten Madonna nu sta foarte rău. Din contră, la peste 60 de ani, are pielea fină şi tânără.
 
„Regina arată fantastic azi!”; „Uuh ce femeie!”; „Wow! Are un corp mai frumos ca majoritatea femeilor tinere. Sunt sigur că se va lovi de un val de ură!”, sunt dor câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit la postarea de pe Instagram.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Madonna a fost infectată cu noul coronavirus

Madonna a dezvăluit că a fost testată pozitiv pentru anticorpi specifici noului coronavirus. Cântăreaţa în vârstă de 61 de ani a postat pe contul ei de Instagram un filmuleţ pe care l-a numit ”Jurnal de carantină nr. 14”.
 
”Am făcut un test zilele trecute şi am descoperit că am anticorpi specifici virusului”, spune Madonna în filmare. De asemenea, artista a adăugat că plănuieşte ca în urma rezultatului primit să iasă din casă şi să vadă lumina zilei.
 
”Mâine o să ies la o plimbare lungă cu maşină, o să-mi deschid geamul şi o sa iau o gură de aer cu COVID-19. Sper ca soarele să străluceacă”, a menţionat cântăreaţa.
 
Deşi Madonna este tare încrezătoare că se poate expune după ce a fost testată pozitiv pentru anticorpi specifici coronaviruslui, Centrul de Prevenţie şi Control al Bolilor susţine că doar pentru că o persoană a fost testată pozitiv în acest sens, nu înseamnă neapărat că este imună în faţa virusului.
 
”Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi specifici virusului, iar aceştia rezultă în urma infectării cu SARS-CoV-2 sau un alt coronavirus”, spune CDC. ”Încă este neclar dacă aceşti anticorpi pot oferi protecţie (imunitate) împotriva reinfectării”, adaugă CDC. ”Asta înseamnă că încă nu ştim dacă anticorpii te fac imun în faţa viruslui”, încheie CDC.
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?