Madonna şi-a arătat un sân pe scenă, în semn de protest faţă de interzicerea avortului în Turcia

Nimeni nu înţelege gestul indecent al Madonnei care, în timpul celui mai recent concert al său ţinut din Turcia, şi-a desfăcut sutienul arătându-şi un sân. Primele explicaţii ar fi că artista a protestat faţă de interzicerea avrotului în acea ţară.
  • Publicat:
Madonna şi-a arătat un sân pe scenă, în semn de protest faţă de interzicerea avortului în Turcia

Nimeni nu înţelege gestul indecent al Madonnei care, în timpul celui mai recent concert al său ţinut din Turcia, şi-a desfăcut sutienul  arătându-şi un sân. Primele explicaţii ar fi că artista a protestat faţă de interzicerea avrotului în acea ţară.

Madonna, în vârstă de 53 de ani, veterană a scenelor şi a sălilor de fitness şi mamă a doi copii, le-a arătat celor 55.000 de fani prezenţi la concertul din Turcia, un sân, în direct, pe scenă. În timp ce cânta Human Nature, pe Arena Turk Telecom din Istanbul, artista s-a lăsat dusă de val, ca în vremurile tinereţii.

Ea a apărut îmbrăcată provocator pe scenă, în timpul melodiei a început să se dezbrace, pentru ca în final să recurgă la gestul cu pricina, foarte îndrăzneţ, de altfel, dacă ne gândim că publicul era în majoritate musulman.

După ce le-a arătat turcilor sânul, Madonna s-a întors cu spatele şi le-a mai transmis un mesaj: No Fear (n. red. fără frică), scris mare pe piele.

S-ar părea că există şi o explicaţie. Acesta a fost protestul cântăreţei faţă de decizia noului prim ministru turc, Recep Tayyip Erdogen, care vrea să interzică din nou avortul, într-o ţară în care intervenţia devenise legală în ultimii 40 de ani, câtă vreme era efectuată înainte de 10 săptămâni.

Citeşte şi: În Romania se fac aproape 400 de avorturi zilnic, iar 47% dintre românce nu merg cu anii la controlul ginecologic!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă