Madonna la 53 de ani, fără Photoshop – vezi cum arată la lansarea parfumului „Truth or Dare”

Madonna şi-a lansat de curând un nou parfum, "Truth or Dare", iar fotografiile de la eveniment o arată exact aşa cum e la cei 53 de ani: proaspătă, frumoasă, nephotoshopată!
Madonna la 53 de ani, fără Photoshop – vezi cum arată la lansarea parfumului „Truth or Dare”

Madonna şi-a lansat de curând un nou parfum, „Truth or Dare”, iar fotografiile de la eveniment o arată exact aşa cum e la cei 53 de ani: proaspătă, frumoasă, nephotoshopată!

Fotografiile în care apare diva care a trecut jumătatea de secol nu ascund nimic. Fără ajutor din Photoshop, Madonna arată mai bine decât multe alte actriţe mai tinere decât ea.

Evenimentul a avut loc ieri, 12 aprilie, la New York. Lăsând însă la o parte prospeţimea artistei, parfumul pe care şi-a pus numele nu pare foarte confingător, ambalajul cu aspect ieftin lăsând de dorit. Voi ce părere aveţi?



Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex