Madalina Ghenea: Nu castig atat de bine incat sa-mi cumpar o casa in Milano!

De cand s-a aflat despre posibila relatie cu starul international Leonardo DiCaprio, Madalina Ghenea a intrat in atentia tuturor.
Madalina Ghenea: Nu castig atat de bine incat sa-mi cumpar o casa in Milano!
Madalina Ghenea: Nu castig atat de bine incat sa-mi cumpar o casa in Milano!

De cand s-a aflat despre posibila relatie cu starul international Leonardo DiCaprio, Madalina Ghenea a intrat in atentia tuturor. Asa am aflat ca vine din Slatina, ca a facut cativa ani de balet, ca era o fata la locul ei si ca primeste onorarii imense pentru prezentarile si campaniile la care participa.

Nu totul este adevarat, multe informatii sunt pure speculatii. Intr-un interviu recent, Madalina a spus ca singurii barbati pe care ii iubeste sunt tatal si fratele ei, acesta din urma fiind chiar colegul ei de apartament din Milano. Modelul a recunoscut ca nu castiga asa de mult incat sa-si cumpere un apartament al ei in Milano, astfel ca locuieste cu fratele si iubita acestuia care este tot romanca.

In plus, Madalina a mai recunoscut ca are 24 de ani si nu 23 cum se zvoneste, iar asta pentru ca agentia sa din Italia i-a schimbat anul nasterii: „Compania care se ocupa de mine in Italia mi-a schimbat anul nasterii. Au zis ca daca tot sunt nascuta pe 8.08 sa fie si anul 1984, nu 1983, pentru a-mi purta noroc”, a declarat Madalina pentru ziarul Click!.

Citeste si:
Catalin Botezatu: Madalina Ghenea este naucitor de frumoasa, este idealul meu de femeie

Romanca Madalina Ghenea, noua iubita a lui Leonardo DiCaprio?

Sursa: Click.ro

Foto: Facebook.com

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit