Madalina Draghici iubeste un barbat senzational

Este vorba despre un om a carui mare calitate este aceea de a fi stiut cum sa ma cucereasca intr-o perioada in care eram foarte ne-disponibila. A avut rabdare, a fost insistent, dar in masura potrivita, mi-a dovedit in timp ca este persoana alaturi de care pot fi fericita.
Madalina Draghici iubeste un barbat senzational
Madalina Draghici iubeste un barbat senzational

Revista InStyle a stat de vorba cu actrita Madalina Draghici despre planurile vedetei pentru 2012, un an care se anunta incitant, cu noi proiecte, multe sperante si o dragoste mare.

Pictorialul realizat pentru numarul de decembrie-ianuarie al revistei, poarta semnatura fotografului Marius Baragan si o prezinta pe Madalina in ipostaza de „Bad Girl”. Iar in interviul ce insoteste pictorialul, Madalina admite ca exista cineva special in viata ei:

„Nu am vorbit niciodata despre asta pentru ca am preferat sa stau in expectativa, am asteptat o certitudine care a venit… Nu ma intreba cum, de unde si in ce fel, dar simt ca exista acea certitudine si asta conteaza cel mai mult. Este vorba despre un om a carui mare calitate este aceea de a fi stiut cum sa ma cucereasca intr-o perioada in care eram foarte ne-disponibila. A avut rabdare, a fost insistent, dar in masura potrivita, mi-a dovedit in timp ca este persoana alaturi de care pot fi fericita. As putea continua inca multa vreme pe tema asta, dar restul o sa il tin pentru noi.”

Vorbind despre dragoste, Madalina sustine in interviul din revista InStyle ca nu crede in dragoste la prima vedere, dar poate accepta ca exista. „Dragostea mea se castiga, iar asta presupune timp, efort, dovezi…”

Intrebata cum arata barbatul perfect pentru ea, actrita raspunde ca acesta trebuie sa reprezinte „imbinarea perfecta intre masculinitate si tandrete, duritate si sensibilitate, putere si slabiciune, iubire si respect”. Tot la capitolul barbati, Madalina recunoaste ca din punct de vedere al fizicului, prima data se uita la mainile si la zambetul lui.

Madalina mai povesteste in interviul din InStyle despre perioada Milano, cand era doar un copil si defila pe catwalkuri, dupa ce fusese accidental descoperita de un „talent scouter”, pe cand se afla intr-o vacanta cu parintii la Breaza: „Era inocenta varstei, usurinta de a trece peste orice a fetei tinere care face ce-i place, castiga bani si nu are, de fapt, prea multe griji.”

In acea perioada realiza book dupa book, capata multe contracte, iar acum recunoaste ca a facut, pe o perioada scurta, destule sacrificii pentru a se mentine in forma. Cu toate acestea, tot s-a ingrasat dintr-o data la 17 ani, iar cei de la agentie au trimis-o acasa. Peste jumatate de an, s-a intors in forma.

Iar cand vine vorba despre planurile de viitor, Madalina marturiseste in InStyle ca nu si-ar relua cariera de modelling si ca s-a hotarat sa faca un master in marketing: „Pe termen lung ma astept la orice. O cariera in marketing mi s-ar potrivi. Si m-ar face fericita.”

Aflati mai multe in noul numar al revistei InStyle.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație