Liana si Alexandra au castigat cu CSID

Doua cititoare ale revistei CSID si-au revendicat premiile.
19.06.2009
Liana si Alexandra au castigat cu CSID
Liana si Aexandra au castigat cu CSID

Ca o dovada ca suntem citite de tinere intelectuale, pasionate de sanatate si frumusete, luna aceasta am avut placerea sa innoim garderoba unui doctor farmacist, Liana, dar si pe aceea a unei masterande in economie, Alexandra, proaspat broker.

Liana este din Iasi, are 31 de ani si lucreaza ca preparator universitar la Facultatea de Farmacie din Iasi. Pentru ca lucreaza printre studenti, trebuie sa fie super trendy, asa ca si-a achizitionat haine pentru vara si o geanta foarte frumoasa.

A ales si cateva lucrusoare pentru fetita ei de 8 luni, dar nu l-a uitat nici pe sot. Alexandra este din Bucuresti si lucreaza la o firma de brokeraj de asigurari. Ea si-a cumparat multe rochite pe care sa le poarte in sezonul cald si cateva cadouri pentru cei apropiati.

Citeste CSID de la primul numar si a participat la fiecare concurs. Iar perseverenta a meritat! La centrul de infrumusetare „Michelle”, Alexandra a beneficiat si de o procedura unica in Bucuresti de regenerare intensa a firului de par.

Este vorba despre un tratament capilar japonez, cu aburi, realizat intr-o scafa speciala in salonul special VIP din centrul de infrumusetare. Apoi, hair stylistul i-a aratat Alexandrei cum se poate coafa ca o adevarata vedeta!

Citeste si Ioana si Andreea au castigat cu CSID

Foto: VICTOR CIUPULIGA

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi