Let’s have a new start!

articol
  • Publicat:
Let's have a new start!
Let's have a new start!

Dupa o vara zbuciumata, toti prietenii incep pe rand sa se intoarca din vacanta, unii mai slabi, altii mai grasuti, toti plini de experiente noi si de dorinta de a marca un nou inceput. Acum este momentul proiectelor, poate ca nu degeaba evreii sarbatoresc in septembrie Anul Nou. Gandeste-te putin! Poate ca si pentru tine toamna este anotimpul dedicat schimbarilor. Depinde doar ce sau pe cine primesti ca „new entry”. Ce-ar fi ca intr-o zi melancolica de toamna sa iti iei inima in dinti si sa iti propui ca din acel moment sa-ti schimbi radical viata? Daca ai prea multe kilograme, trebuie sa iei „hotararea”: Gata, de azi incep sa imi controlez dieta si sa fac mai multa miscare. Te ajuta si micile artificii in ton cu moda. Pana la urma, unde scrie ca toamna e trista? Poate fi un inceput perfect de viata noua. 

„Noul” este must have-ul sezonului. Elena, fosta Mandinga, a incercat culorile toamnei, cele mai trendy in make-up.

Janet Jackson isi cauta refugiul in diete care functioneaza „ca unse”. Astazi afiseaza din nou silueta trasnet cu care s-a lansat – a slabit 27 de kilograme in 4 luni. Daca vreti sa afli reteta ei, rasfoieste repede revista. Merita sa te apuci de ea, poate ajungi pe coperta „US Weekly”.

Pentru Olivia si Andi Moisescu, toamna va aduce noul cu MAJUSCULE: un nou-nascut! Surpriza e totala, pentru ca parintii nu-i cunosc inca sexul. Asa au vrut ei, dar, bineinteles, il asteapta cu dragoste si casa pregatita. Tinerii viitori parinti radiaza de fericire, insa sedinta foto n-a fost una tocmai usoara. Olivia, insarcinata in luna a noua, a rezistat insa cu brio si imaginile te vor convinge ca cele mai frumoase femei sunt cele insarcinate!

Si pentru ca marcam un nou inceput, avem pentru tine inca o surpriza placuta. Am convins-o pe Dana Rogoz sa vina la noi la revista! Asadar, chiar din acest numar, fosta Abramburica, alias Mimi de „La Bloc” si una dintre cele mai tari coperte Maxim, va modera chat zone-ul nostru, micul nostru forum dedicat tinerilor cool, preocupati de sanatate, frumusete si de relationarea perfecta.

Sa ne bucuram de soarele care in curand va pali, sa intram in febra schimbarilor pentru ca sfarsitul de an sa ne gaseasca mai tineri si mai sexy.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vacanta de un milion de $
Vacanta de un milion de $
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân