Laura Prepon, despre lupta cu bulimia: ”Mama m-a învăţat ce înseamnă bulimia”

Laura Prepon a vorbit deschis în noua sa carte despre lupta cu bulimia pe care a dus-o, provocată de mama ei.
Laura Prepon, despre lupta cu bulimia: ”Mama m-a învăţat ce înseamnă bulimia”

Laura Prepon s-a arătat extrem de sinceră în noua sa carte intitulată You & I, în care vorbeşte despre experienţa sa ca mamă, dar şi câteva dintre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vieţii.

”În loc să am o discuţie reală despre ce înseamnă să fii mamă, trebuie să vorbim şi despre ce se întâmplă de fapt, despre stresul, anxietatea şi cum am ajuns să ne purtăm ca mame”, explică actriţa.

Cunoscută pentru rolul din celebrul serial Orange is the New Black, Laura Prepon a vorbit despre trăirile pe care le-a avut odată cu naşterea fiicei sale Ella, în 2017. În acel moment, actriţa a mărturisit că avea nevoie de o voce maternă cu care să se conecteze, povestind astfel cum i-a influenţat viaţa mama ei.

”Mama m-a învăţat ce înseamnă bulimia”, a spus Laura Prepon. ”Totul a început când aveam 15 ani şi a ţinut până după vârsta de 20 de ani”, completează actriţa.

Deşi era o tânără sănătoasă şi cu o conformaţie atletică, la vârsta de 15 ani i-a cerut să slăbească 11 kilograme pentru a obţine un contract cu o agenţie de modelling. Lupta cu kilogramele în plus a devenit ”un proiect” pe care l-a împărţit cu mama ei.

”Mama începuse să mă cântărească în fiecare zi şi să-mi ia dimensiunile”, povesteşte actriţa despre tinereţea ei. În momentul în care a ajuns la greutatea de 47 de kilograme, abia atunci mama ei i-a spus că ”este mândră de ea”.

”Mereu m-am îndrumat să fiu o femeie puternică şi încrezătoare”, a spus actriţa reflectând la perioada adolescenţei în care crede că acela era modul mamei sale de a o ajuta.

În prezent, mama actriţei a fost diagnosticată cu Alzheimer, motiv pentru care Laura Prepon susţine că nu vrea să fie supărată pe ea, mai ales acum, pentru că nu ştie cât timp mai pot petrece împreună.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație