Laura Cosoi, în doliu! Tatăl ei a pierdut lupta cu COVID-19

Tatăl actriței s-a stins din viață după ce a fost infectat cu COVID-19. Vedeta a transmis un mesaj scurt, dar tulburător pe contul personal de Facebook.
27.11.2020 | Necsoiu Alexandra
Laura Cosoi, în doliu! Tatăl ei a pierdut lupta cu COVID-19
Laura Cosoi, în doliu! Tatăl ei a pierdut lupta cu COVID-19

Laura Cosoi este în doliu! Tatăl actriței s-a stins din viață după ce a fost infectat cu COVID-19. Vedeta a transmis un mesaj scurt, dar tulburător pe contul personal de Facebook.

”Azi, tăticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Marius Cosoi, profesor de sport și antrenor de handbal

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a Daciadei, cum se numea întrecerea școlară înainte de 90.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Laura Cosoi a vorbit în trecut despre tatăl ei, care ducea o viață perfect normală. Actrița a dezvăluit că Marius Cosoi era profesor de sport și președintele clubului de baschet feminim Național Iași.

”Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, scria Luara Cosoi despre tatăl ei.

Tot în urmă cu câțiva ani, tatăl vedetei a apărut în reclama la salamul săsesc.

”Ei bine, într-o bună zi, Alina (sora Laurei, n.r.) i-a propus tatei să participe la castingul pentru Salam Săsesc. După numeroase insistențe, tata nu numai că s-a dus, dar chiar a și căștigat castingul! Astfel, tatăl meu a avut proba de costum, indicații de urmat și acum apare în spotul tv, fiind sasul Ludwig. Așadar, tata este în reclama pentru Salam Săsesc, iar eu sunt în reclama Pantene. Cum este și viața asta! Niciodată nu m-aș fi gândit că am să fiu colegă cu tata de spot tv. Hai, dacă apăream în același spot era poate ceva firesc, dar fiind în spoturi diferite, pentru branduri diferite, activând in domenii diferite, chiar mi se pare «once in a lifetime»! Sunt tare mândră de el și ori de câte ori văd spotul mă surprind strigând prin casă «Uite-l pe tata»!”, a scris actrița pe blogul personal.