Kristen Stewart – fostul amant, Rupert Sanders, o caută iarăşi

După scandalul de anul trecut când au fost descoperiţi că-şi înşală partenerii de viaţă, Kristen Stewart (22 ani) şi regizorul Rupert Sanders (42 ani) şi-au cerut scuze public pentru suferinţa cauzată celor dragi. Evenimentele nu au rămas fără urmări, iar în vreme ce Kristen nu mai are arte de aceeaşi consideraţie din patea lui Robert Pattinson, Rupert s-a despărţit de soţie.
Kristen Stewart – fostul amant, Rupert Sanders, o caută iarăşi

După scandalul de anul trecut când au fost descoperiţi că-şi înşală partenerii de viaţă, Kristen Stewart (22 ani) şi regizorul Rupert Sanders (42 ani) şi-au cerut scuze public pentru suferinţa cauzată celor dragi. Evenimentele nu au rămas fără urmări, iar în vreme ce Kristen nu mai are parte de aceeaşi consideraţie din patea lui Robert Pattinson, Rupert s-a despărţit de soţie.

Liber şi neconsolat, regizorul se pare că a început să o caute iarăşi pe fosta lui amantă, Kristen Stewart. Numai că de data aceasta, actriţa nu-i mai răspunde la mesaje. Potrivit RadarOnline.com care citează o sursă din cercul ei de apropiaţi, Kristen nu mai vrea să aibă de-a face cu Rupert. El se pare că i-ar fi trimis câteva mesaje după ce soţia lui a depus actele de divorţ, însă Kristen nu i-ar fi răspuns.

Aceeaşi sursă a mai dezvăluit că actriţa regretă şi în ziua de azi actul de infidelitate şi răul pe care i l-a făcut lui Robert Pattinson. În plus, relaţia lor este destul de fragilă în prezent, iar ea nu ar mai risca nimic pentru a-l pierde. Regretă, de asemenea toată situaaţia şi pentru faptul că i-a afectat în mod negativ imaginea.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața