Kristen Stewart arată că un vampir. Vezi de ce!

Bella se trezeşte vampir, după ce Edward îi injectează în inimă o cantitate mică de venin, pentru a-i menţine în viaţă atât pe ea, cât şi pe fiul lor, Renesmee. Bella se trezeşte din somn cu pielea albă şi ochii roşii, nimic care să mai amintească de adolescenta din seriile anterioare.
Kristen Stewart arată că un vampir. Vezi de ce!

Fanii vampirilor din seria Twilight au avut ocazia să vadă un preview din ultima producţie, Zori de zi, partea a II.

Evenimentele preced nunta Bellei (Kristen Stewart) cu Edward (Robert Pattinson), când tânăra este transformată în vampir pentru ca viaţa să nu îi fie pusă în pericol de naşterea primului copil al cuplului, jumătate om, jumătate vampir.
 
În trailer, Bella se trezeşte vampir, după ce Edward îi injectează în inimă o cantitate mică de venin, pentru a-i menţine în viaţă atât pe ea, cât şi pe fiul lor, Renesmee. Bella se trezeşte din somn cu pielea albă şi ochii roşii, nimic care să mai amintească de adolescenta din seriile anterioare.

Citeşte şi: Vrei o rochie de mireasa ca cea a Bellei din Twilight? Vezi unde o gasesti!

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism