Kim Kardashian nu mai poate dormi de… frumoasă!

Bruneta a postat pe contul personal de Twitter o fotografie cu ea, în care apare aproape dezbrăcată, pe un pat, acoperită doar de un cerceaf. Mesajul care însoţeşte fotografia este "Nu pot să dorm în seara asta...".
Kim Kardashian nu mai poate dormi de… frumoasă!

Când te plictiseşti pentru că efectiv nu ai ocupaţie, încerci să atragi atenţia celorlalţi, poate se va găsi cineva să te amuze în vreun fel.
 
Este şi cazul starletei Kim Kardashian despre care se ştie că are nevoie de multă atenţie din partea celor din jur pentru a-şi reconfirma statutul de… femeie frumoasă!
 
Bruneta a postat pe contul personal de Twitter o fotografie cu ea, în care apare aproape dezbrăcată, pe un pat, acoperită doar de un cerceaf. Mesajul care însoţeşte fotografia este „Nu pot să dorm în seara asta…”.
 
După divorţul de fostul soţ, Kris Humphries, cu care a avut o căsnicie de 72 de zile, Kim nu a mai onorat pe nimeni cu statutul de „iubit oficial”, însă postarea de pe reţeaua de socializare o dă de gol: este în căutarea unui nou crai.
 
Citeşte şi: Kim Kardashian divorteaza dupa 72 de zile de casnicie!

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața