Kim Kardashian, insultata de fostul sot. O striga „fund gras”!

Starleta americana Kim Krdashian celebra pentru posteriorul generos a fost invinsa cu propriile-i arme. Potrivit zvonurilor din tabloidele internationale, divortul a pornit de la neintelegerile cu fostul sot, Kris Humphries, care ar fi poreclit-o "fund gras"!
25.11.2011
Kim Kardashian, insultata de fostul sot. O striga
Kim Kardashian, insultata de fostul sot. O striga "fund gras"!

Starleta americana Kim Krdashian celebra pentru posteriorul generos a fost invinsa cu propriile-i arme. Potrivit zvonurilor din tabloidele internationale, divortul a pornit de la neintelegerile cu fostul sot, Kris Humphries, care ar fi poreclit-o „fund gras”!

Kris se pare ca nu si-a respectat indeajuns sotia pe care nu o incuraja niciodata in ceea ce facea. Potrivit presei internationale, acesta i-ar fi repetat constant ca este proasta, lipsita de orice talent, iar celebrul ei fund nu este chiar atat de frumos pe cat vrea ea sa creada. Mai rau decat atat, acesta o striga „fund gras” si ii amintea mereu ca mananca prea mult si ca a luat kilograme in plus.

Citeste si:
Kim Kardashian foloseste lenjerie cu push-up pentru a-si bomba fundul. Fostul sot o da de gol!

Kim Kardashian divorteaza dupa 72 de zile de casnicie!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Ce este glicemia normală? Explică pe scurt dr. Mihaela Posea!