Kate Middleton şi-a surprins fanii după ce a apărut într-o rochie de 13 dolari

Kate Middleton a surprins din nou, după ce a apărut într-un apel online într-o rochie de 13 dolari. Ducesa de Cambridge a demonstrat încă o dată că poate arăta bine şi cu haine şi accesorii ieftine.
08.09.2020 | Cristina Tudor

Kate Middleton a surprins din nou, după ce a apărut în timpul unui apel online într-o rochie de 13 dolari. Ducesa de Cambridge a demonstrat încă o dată că poate arăta spectaculos şi cu haine şi accesorii ieftine.

Kate Middleton a apărut într-o rochie verde înflorată de la Zara, într-un apel Zoom în care ducesa a anunţat lansarea unei expoziţii de fotografie digitală la National Portrait Gallery din Londra, potrivit Insider.

Rochia avea un cost de 69.90 de dolari iniţial, iar ulterior a fost redusă până la 12,99 dolari. Imediat după apariţia acestei informaţii, magazinele Zara şi-au epuizat stocurile cu acest articol vestimentar.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, şi-a făcut deja un obicei din a arăta spectaculos cu haine sau accesorii ieftine.  Acest lucru i-a adus un val uriaş de simpatie din partea femeilor din toată lumea.

În urmă cu două luni, Kate a apărut la o întâlnire pe Zoom purtând o pereche de cercei de doar dolari.

Vezi galeria foto de mai jos cu rochia purtată de Kate Middleton!
 

Vedete infectate cu COVID-19
Vedete infectate cu COVID-19