Karmen, motivele pentru care a ajuns la psiholog. ”Cam astea sunt bolile generaţiei noastre”

Karmen le-a vorbit deschis fanilor despre motivele pentru care a decis să meargă la psiholog.
04.07.2020 | Redactia CSID
Karmen, motivele pentru care a ajuns la psiholog. ”Cam astea sunt bolile generaţiei noastre”
FOTO: Instagram / Karmen, motivele pentru care a ajuns la psiholog. ”Cam astea sunt bolile generaţiei noastre”

Karme Minune este una dintre cele mai apreciate artiste. Recent, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi le-a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui psiholog, dar şi care sunt motivele care au îndreptat-o spre această decizie.

În prezent, fiica lui Adrian Minune trăieşte o poveste de dragoste alături de Bogdan Căplescu, cu care s-a căsătorit în mare secret. Are o carieră de succes şi este şi una dintre cele mai sexy mămici din România. Anul trecut în luna august a adus pe lume o fetiţă pe nume Sofia Maria Rossa, pe care a ales să o nască prin cezariană. Puţini ştiu însă că după naşterea fiicei sale, artista s-a confruntat cu câteva probleme.

”În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos şi am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat şi m-am pregătit pentru sala de operaţii. Am stat la perfuzii cam o oră şi am intrat în sala de operaţii. Am fost foarte relaxată.”, a spus Karmen.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Motivele pentru care a ajuns la psiholog

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat şi o problemă. Dar nu este aşa. Eu consider că aşa cum avem grijă de exteriorul nostru, aşa trebuie să avem grijă şi de mintea şi sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ţi singur la întrebarea asta şi îţi răspund şi eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credinţa, pentru că ajungem foarte departe.

Dacă ţi-ai răspuns cert şi din prima ţi-ai răspuns la întrebarea asta: «Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru», foarte bine, eşti pe drumul cel bun. Dacă nu, gândeşte-te că totul ar fi mult prea simplu ca viaţa asta să se rezume la doar ce e la suprafaţă aşa… Să te distrezi, să te căsătoreşti, să faci copii şi s-a terminat viaţa, gata.

Iar pentru mintea ta, eu cred că e foarte important să ştii să îţi controlezi gândurile, pentru că suntem oameni şi cu toţii avem frici; cu toţii avem nebunii şi filme în cap (…). când viaţa devine complicată, unii oameni nu fac faţă singuri. Cunosc extrem mulţi oameni care au trecut prin depresii, atacuri de panică şi aşa mai departe. Nu ştiu dacă ştiţi, dar cam astea sunt bolile generaţiei noastre”, a scris Karmen pe Instagram.

Creşterea fiicei sale, pe primul loc

“Foarte multă lume mă întreabă cum reuşesc să am încredere în mine şi să fiu atât de sigură pe mine şi să eman asta mai departe. Făcând toate cele trei lucruri, având grijă de exterior, interior – care interior înseamnă minte şi suflet – mie îmi sună imposibil să nu reuşeşti să fii o femeie sigură pe tine, să ai încredere că ceea ce faci este bine, să creşti frumos.

Devenind mamă, am realizat că e foarte important ceea ce dai mai departe. Şi aici mă refer la: comportament, la învăţături, la nu ştiu… absolut tot ce face o mamă. Nu ştiu dacă ştiţi, dar copii copiază exact ce fac părinţii. Şi atunci când realizezi că eşti un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci. În concluzie, mersul la psiholog nu este neapărat pentru o problemă”.