Kanye West, la un pas să fie trimis la spitalul de nebuni. Rapperul suferă de tulburare bipolară

Soţia lui Kanye West a fost gata să-şi trimită partenerul la spitalul de nebuni. Ce s-a întâmplat?
22.07.2020 | Redactia CSID
Kanye West, la un pas să fie trimis la spitalul de nebuni. Rapperul suferă de tulburare bipolară

Nu de puţine ori, Kanye West a vorbit despre problemele de sănătate de care suferă. Recent, artistul a avut o cădere nervoasă, motiv pentru care soţia lui, Kim Kardashian West, s-a gândit să-l interneze la spitalul de nebuni.

Vedeta a postat numerose mesaje incoerente pe Twitter, lucru care i-a făcut pe fanii rapperului să se îngrijoreze pentru sănătatea mintală a acestuia.

Kanye West, cu sinceritate despre problemele sale

Kim Kardashian şi mama ei, Kris Jenner i-ar fi recomandat lui Kanye să renunţe la candidatura pentru preşedinte al Statelor Unite şi să apeleze la ajutor specializat pentru sindromul bipolar de care suferă.

„Kim a încercat să mă interneze la nebuni cu un doctor!”, a scris, rapperul pe contul lui de Twitter, aceasta fiind doar una dintre multele postări care i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă starul este ok din punct de vedere psihic.

„Kris şi Kim, sunaţi-mă acum!”, a mai scris Kanye de la ferma din Wyoming, acolo unde se află în acest moment.

„Dacă voi fi închis ca Mandela, veţi şti de ce!”, a continuat Kanye, acesta postând chiar şi un screenshot al unui mesaj pe care i l-a trimis soacrei lui, Kris Jenner, în care îi cerea acesteia să îi răspundă la mesaje.

Multe dintre aceste postări au fost şterse la o distanţă de o oră, iar prietenul lui Kanye, miliardarul Elon Musk, a postat la rândul lui, pe Twitter faptul că a vorbit cu artistul şi că acesta pare a fi mai bine. Surse din anturajul clanului Kardashian au declarat că soţia lui Kanye l-a ameninţat pe acesta cu divorţul dacă nu renunţă la campania electorală.